Papper armband design online
  • Papper armband design online

arrow down Priser, mer info, bestilling

Videos

printPrint Pris garanti
0 1 2 3 4
4,93/5 - 15 recensioner

  Lägg till recension Visa recensioner Visa recensioner

Papperarmband med tryck Design själv

Produkt nr: JM2010
1,14 Skr Exkl. moms

Pappersarmband med text och logo - express Express

Design Online, spara tid och kostnader.

Köp pappersband till marknadens absolut bästa kvalitet.

Förutom anpassade tryckta pappersarmband kan du även beställa otryckta pappersarmband i flera olika livfulla färger.


 Material: Tyvek® polyeten (syntetiskt plastpapper).
 Inga minimum beställningar.
 Fri sekventiell numrering.
 Produktionstid: 1 dag *.
 Tryckfärg: svart.
 Festivalarmband av papper.

Other products button  Se andra pappersarmbands produkter   

arrow down   Priser, mer info, beställ

Mängdrabatter

Kvantitet Rabatt Du Sparar
3000 14% Upp till 478,80 Skr
4000 25% Upp till 1 140,00 Skr
5000 43% Upp till 2 451,00 Skr
10000 52% Upp till 5 928,00 Skr
Kvantitet

Mer information

* Produktionstid: 1 dag upp till 20.000 armband (ja vi är väldigt snabba). För större order, vänligen kontakta oss.

Specifikationer för pappersband med logo och text

Storlek: bredd - 19mm (¾ "); längd - 255mm (10")

Max. tryckområde : 150 mm x 15 mm

Material: Tyvek® poyetylen (syntetiskt plastpapper).

Logo uppladdning. Endast kvadratiska logo. Svartvit lineart. Inga färgade bilder

Icke-kvadratisk logo ► Skicka din design

Armband med kupong ► Skicka din design

Papir armband med tryck - tryckområden

UV-kod - UV-ficklampa
Tryckta pappersband med UV-osynlig kod

Tillgängliga färger:

Papirarmbånd utan tryck färger  olika färger tillgängliga för pappersband utan tryck  Tillgängliga färger för pappersband utan tryck

Pantone®: Grön-802 (UV-ref.) ; Mörkgrön- 348 ; Röd- 032 ; Mörkeröd- 1935 ; Blå- 801; Mörkblå- 293 ; Gul-803 (UV-ref.); Brons-118 ; Orange- 1495 (UV-ref. ) ; Lila – 2587 ; Pink- 806 (UV ref.) ; Vit ; Grå - 421.

Färgdiagram - inte alltid korrekt på din datorskärm. ► Pantone® färgdiagram
UV Svarta ljusreflekterande armband bakgrundsfärger: Rosa Grön Orange Gul
Tryckfärger: Svart
Miljövänliga pappersarmband. Vi trycker med soyabläck. ►Miljö information
Hypoallergisk Tyvek armband: Dupont Tyvek® ► MSDS säkerhetsdatablad
Hållbarhet: Våra pappersband kan håller i många dagar ► Håldbarhet test

Fyra dagars test under vatten av tryckt pappersarmband

Designa online.
Klisterlås.
Kräver inga specialverktyg.
'En storlek passar alla. S M L XL.
Effektivt försegling och säkring.
Sekventiellt numrerad
10 st. per ark.
Lägg till QR-kod / Streckkod.
Vattentålig.
Rivningsresistent.
Lättvikt.
Mjuk.
Kostnadseffektiv lösning.
1M Alltid mer än en miljon armband på lager.

Designa dina personliga pappersarmband online med vårt onlinedesignverktyg

Det första steget att få dina egna pappersarmband redo att skriva ut är att designa dem. Observera att storleken på det tryckta pappersarmbandet är 19 mm bred och 255 mm långt. Det maximala utskriftsområdet är 150 mm (längd) med 15 mm (bredd). Skräddarsydda pappersarmband för evenemang kan bara skrivas ut i svart.

Vid utformning av personliga tryckta pappersarmband online måste du först välja bakgrundsfärgen. Du har val av mer än 12 levande färger. Du kan ange två rader med text och två logotyper eller ikoner, en till vänster och en till höger. Om du vill kan du aktivera eller inaktivera utskriftsområdet. Du har flera olika teckensnitt som du kan justera storleken på och välja mellan fet, kursiv, understruken eller en kombination av dem. Du kan också flytta textens plats som du vill.

När du har slutfört anpassningen av texter kan du ge din fulla uppmärksamhet åt logotypen.

Du har möjlighet att ladda upp egna logotyper (endast fyrkantig svartvitt linjekonst) eller välja en eller två ikoner eller en kombination du vill ha. Till exempel kan du få din logotyp i ena änden och 18+ ålder verifierad ikon på den andra.

När utformningen av de anpassade händelsepappersarmarna är klar klickar du på Nästa. I popup-rutan som visas anger du kvantiteten och lägger sedan in din order. Det finns inget krav på minsta order. Beställ så få eller så många som du vill. På samma sätt kan du också beställa tryckta pappersarmband med ett meddelande.

Fullfärg och komplexa logotryck till personliga pappersarmband

Vårt avancerade designkoncept för pappersarmband är ett effektivt verktyg som hjälper våra kunder att spara tid och kostnader. Men det finns vissa begränsningar när specifika resultat behövs.

Bland våra pappersarmbandsprodukter tillåter vi våra kunder att skicka information via e-post om kundens önskemål om armbandets design.

Vårt grafiska designteam gör en digital layout (setup) så att våra kunder kan se exakt vad de får. Om det behövs kan kunderna kräva ändringar i layouten, och vårt grafiska designteam kommer att korrigera den gamla layouten och lägga in en ny layout. Således fortsätter den tills kunden är helt nöjd. När layouten är godkänd av vår kund kan vi börja produktionen.

Vi accepterar grafiska filer i både vektorformat och bitmapp för produktion av anpassade tryckta pappersband. Grafiska filer i vektorformat ger de bästa resultaten eftersom de kan skalas utan förlust av kvalitet.

Eps-formatet är till exempel mycket kompatibelt på nästan alla DTP och grafisk programvara, så att vi kan skala bilden upp eller ner i storlek samtidigt som bilden hålls skarp.

Vektorformat PDF-filer är enklaste för oss att hantera, de är universella och vi kan öppna dem oavsett vilken version de skapades i. Andra vektorfilformat vi accepterar är EPS, SVG, CDR och Ai (men inte alla versioner ).

Om en vektorfil inte är tillgänglig, försök skicka oss en bitmapfil med hög upplösning som vi kan ta hänsyn till. Vi kan således se om vi kan konvertera den till en vektorfil som vi kan använda för produktionen.

Bitmap-filer accepterade: JPEG, PNG, TIFF minst 150 dpi, även om detta föredras 300 dpi eller mer.

Bilderna som används på webbplatser brukar se bra ut på en datorskärm, men är problematiska när vi behöver dem för produktion. Deras upplösning är mycket låg och deras storlek optimeras genom att minska kvaliteten. För att beställa dina egna pappersarmband via e-mail, vänligen klicka här

Produktion av billiga pappersarmband med press till händelser

Först skrivs Tyvek-pappersband i stora serier med hjälp av en roterande tryckmaskin som Mark Andy Printer, genom att fylla hela ytan på ena sidan av armbanden med önskad färg.

Så snart vi får din beställning för att skriva ut dina personliga tryckta pappersarmband, anpassar vi Tyvek pappersarmband med ett övertryck i en färg (svart) enligt önskad text och logotyp. Ovanstående tryck i svart färg är snabb och billig jämfört med fullfärgsmatchning.

Alla tryckta pappersarmband är numrerade i följd. Vi använder också ett speciellt bevis på manipulation på alla våra pappersarmband för händelser som gör dem värdelösa om någon försöker ta bort dem. Som ett extra lager av säkerhet innehåller armbanden även en UV-kod. Detta är en osynlig UV-säkerhetskod i slutet av skräddarsydda, tryckta Tyvek-pappersarmband, som bara kan ses med UV-ficklampa (dessa ficklampor finns också hos oss).

 

Tyvek sythetic paper water repellent logoTyvek pappersarmband med tryck är vattentåligt och tillverkat av Tyvek® syntetiskt papper

Tyvek ser ut som papper och har samma struktur och är så tunn som papper, men det är det inte. Tyvek är ett syntetiskt material av polyeten. Tyvek är rivsäker, vattenavstötande, hypoallergen och irriterar inte huden. Tyvek är känslig för höga temperaturer och har låg bläckabsorption. Det kan inte skrivas ut med vanliga laserskrivare eller bläckstråleskrivare. Skräddarsydda tryckta pappersarmband med din logotyp och text är gjorda av Tyvek.

Bredd av anpassat pappersarmband för fest

Standardbredden på de tryckta pappersarmbanden som produceras med ditt val av bakgrundsfärg, logotyp och text är 19 mm (eller 3/4 tum). Vi rekommenderar den här storleken på armband eftersom det är relativt en vanlig mänsklig handled och de är därför lämpliga för de flesta människor och de är inte obekväma i storlek.

Längd på anpassade pappersarmband för festivalen

Som standard är längden på vårt tryckta pappersarmband med olika bakgrundsfärger och anpassat tryckt pappersarmband med din text och logotyp 250mm. Vissa armband är perforerade 30 mm från armbandets ände, vilket ger en avrivningsdel som kan användas som kupong.

På grund av fin produktionskalibrering kan det finnas små diskreta skillnader i längderna mellan de producerade satserna.

Tillgängliga bakgrundsfärger för pappersarmband med tryck

Du kan beställa anpassade Tyvek-armband med din text och logotyp i följande bakgrundsfärger:

Gröna eller lime pappersarmband: Pantone®-kod - 802 (UV-reflekterande)

Mörkgrönt pappersarmband: Pantone®-kod - 348

Rödpapperarmband: Pantone®-kod - 032

Mörkröd eller rödbrunpapperarmband: Pantone®-kod - 1935

Gula pappersarmband: Pantone®-kod - 803 (UV-reflekterande)

Blåpapperarmband: Pantone®-kod - 801

Mörkblå pappersarmband: Pantone®-kod - 293

Orange pappersarmband: Pantone®-kod - 804 (UV-reflekterande)

Rosa pappersarmband: Pantone®-kod - 806 (UV-reflekterande)

Lila pappersarmband: Pantone®-kod - 266

Brons- eller guldpapperarmband: Pantone®-kod - 118

Gråpappersarmband: Pantone®-kod - 421

Vitpapper armband

Köp billiga billiga pappersarmband med tryck i Sverige - ingen minsta beställning

Alla våra personliga tryckta pappersarmband (pappersarmband med tryck) har hög kvalitet i levande bakgrundsfärger och skarpt utskrift av din text och logotyp och till ett mycket bra pris - bakom 25 års erfarenhet. Beställ nu och se skillnaden. Det finns ingen minimum beställning. Beställ så få eller så många som du vill. Vi är mycket övertygade om att du kommer att vara nöjd med kvaliteten som du får för pengarna.

Vår snabba utskriftshastighet på upp till 100 000 armband om dagen tillåter oss att skicka en stor order på armband på mycket kort tid.

Vi skickar din beställning från Århus, och alla våra beställningar för pappersarmband med tryck kommer att skickas inom 48 timmar.

Vi skickar var som helst i Sverige. Leveranstid är ca. en till tre dagar om din fraktadress ligger i eller i närheten av stora städer i Sverige som; Stockholm, Malmö, Göteborg, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Lund etc. Leverans till avlägsna områden i Sverige, som Lappland, Öland etc. kan ta en extra dag eller två.

JM2010

Du kanske också gillar

Recensioner Recensioner (15)

Endast kunder som har köpt en produkt kan ge en recension.
Skriv din recension

1 2 3 4 5

Baserat på 15 recensioner - 0 1 2 3 4 4,93/5
Filtrera:
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sortera efter:

0 1 2 3 4
(5/5
Papperarmband med tryck Design själv
Total Rating: 0 1 2 3 4

Kanonbra band och mycket snabb leverans och lätt att beställa.


0 1 2 3 4
(5/5
Papperarmband med tryck Design själv
Total Rating: 0 1 2 3 4

Snabb leverans, jätte bra service. Mycket enkelt att beställa.


0 1 2 3 4
(5/5
Papperarmband med tryck Design själv
Total Rating: 0 1 2 3 4

Fungerade enkelt att beställa, leverans inom en vecka, helt ok.


0 1 2 3 4
(5/5
Papperarmband med tryck Design själv
Total Rating: 0 1 2 3 4

Smidigt att kunna göra layout själv via hemsidan, snabb leverans, bra kvalitet!


0 1 2 3 4
(5/5
Papperarmband med tryck Design själv
Total Rating: 0 1 2 3 4

Vi är väldigt nöjda med pappersarmbanden, bra service och snabb leverans!

Vi hör av oss med nästa beställning snart.