Startnummer och Löparnummer

Köp högkvalitativa startnummer och löparnummer till marknadens bästa priser. Vi är experter på startnummer och löparnummer. Jämför kvalitet och pris, vi är de bästa och billigaste.

 • Bib Numbers with Print Race number JM Band UK

  Löparnummer

  Hållbara startnummer som klarar alla väderförhållanden.

  Se urvalet här
 • Participation Diploma Race number JM Band UK

  Tillbehör

  Se vårt utbud av produkter för ditt lopp.

  Se urvalet här
 • Metal Entrance Counter Accessories JM Band UK

  Klickräknare

  Manuell mekanisk räknare för löpare.

  Köp här
 • Bib Number Wristbands Paper wristbands JM Band UK

  Startnummerarmband

  Slittåliga och vattentäta, lämpliga för utomhusbruk.

  Köp här

Vi lever av nöjda kunder

JM Band erbjuder flexibla lösningar för evenemang och företag i alla storlekar. Nedan är några av dem vi har levererat till genom åren.

Musik huset in aarhus logo
FRIHEDEN LOGO 1
Studenter bolaget
Grim festival logo
plantorama logo

Gör din evenemang professionell med våra startnummer

Våra löparnummer är skräddarsydda för att möta olika behov och erbjuder en mängd olika funktioner. De är lättlästa, vattenavvisande och kan motstå utmanande väderförhållanden, vilket gör dem idealiska för utomhusevenemang. Med våra startnummer kan du ge deltagarna nödvändig synlighet och säkerhet samtidigt som du stärker ditt evenemangs varumärke och professionalism.

marathon athletes

Stor synlighet och läsbarhet

JM Bands startnummer är designade med fokus på synlighet. Den stora skriftstorleken och hög kontrast gör det enkelt för både arrangörer och åskådare att läsa numren på avstånd, vilket gör det lättare att identifiera deltagarna och följa evenemanget.

diverse group of people running

Hållbarhet och vattenavvisning

JM Bands startnummer är tillverkade av kvalitetsmaterial, inklusive mikrotextil som är vattenavvisande. Detta innebär att våra startnummer kan stå emot alla väderförhållanden och förbli intakta och läsbara även när deltagarna utsätts för regn, svett eller lera.

Användning

För löplopp, cykellopp, ironman, orienteringslopp, skidåkning och dans med mera används startnummer för att märka deltagarna, eftersom det är viktigt att kunna se vilka som är deltagare och varje individ måste ha sitt eget unika nummer under hela loppet eller evenemanget. På så sätt kan man skilja mellan deltagarna.

Material

Startnummer är tillverkade av mikrotextil, ett vattenavvisande syntetiskt papper. De klarar alla väder och har god hållbarhet. Om du behöver dem för ett mountainbike-evenemang och vi vet att mountainbike-åkare kan bli leriga från topp till tå, tveka inte då de tål smuts och lera.

Tillbehör

För att fästa startnumret på personen används ofta säkerhetsnålar för att fästa det på kläderna, eller så kan du få ett bälte speciellt för att fästa startnummer som du kan bära över kroppen. Dessa produkter finns också i vår webbshop.

Designa dina egna startnummer online

Vår avancerade online-designer gör det enkelt att skapa dina egna startnummer med logo och text hemifrån direkt på skärmen. Du kan se på skärmen hur produkten kommer att se ut när du lägger till text och logo och testar olika skrifttyper, färger och storlekar. När du har det precis som du vill ha det är det bara att beställa den färdiga produkten. Produktionsperioden för anpassade startnummer med text och logo är normalt bara 1 dag. Enkelt och snabbt.

Tryck på löparnummer

När det gäller startnummer erbjuder vi en mångsidig tryckmetod som kan uppfylla alla dina behov. Vårt tryck på startnummer finns tillgängligt i ett brett färgspektrum, inklusive fullfärg och svartvitt. För att lägga till extra funktionalitet till dina startnummer kan vi inkludera individuella streckkoder och QR-koder på dem. Detta ger en extra interaktions- och spårningsnivå för dina deltagare.

FAQ - Få svar på dina frågor

Vilket material är startnumren tillverkade av?

Våra startnummer är tillverkade av tunt och hållbart mikrotextilt syntetiskt papper som är vattenavvisande.

Är startnumren lämpliga för utomhusevenemang?

Absolut! De kan klara alla väder och har en god hållbarhet. Om du behöver dem för en mountainbike-tävling och vi vet att mountainbike-åkare kan bli leriga från topp till tå, tveka inte att använda dem eftersom de kan hantera jord och lera.

Kan startnumren anpassas med vår logotyp eller design?

Ja, vi erbjuder anpassning av startnumren med din egen logotyp, färger och design för att stärka ditt evenemangs varumärke.

Hur lång tid tar det att producera skräddarsydda startnummer?

Produktionstiden för skräddarsydda startnummer med egen text och logotyp är normalt bara 1 dag. Enkelt och snabbt.

 • glada maratonlöpare

  Maraton och löpning

  Skapa en felfri löpupplevelse med JMbands produkter för maraton och löpning - från startnummer till tillbehör som säkerställer en problemfri och professionell genomförande.

  Läs mer
 • sports events

  Sportevenemang

  Med våra produkter kan du effektivt hantera tillträde, säkerställa engagemang från fans med möjlighet att trycka lagets namn eller sponsorlogotyper och skapa en oförglömlig sportupplevelse.

  Läs mer
 • Nöjesparker

  Nöjesparker

  Våra hållbara produkter är vattentäta, bekväma att bära hela dagen och kan tryckas med färgglada designer eller parkens logotyp, vilket säkerställer smidig access och en förbättrad gästupplevelse.

  Läs mer