Lösningar för den perfekta löpupplevelsen

Vårt omfattande utbud av band, löparsiffror och tillbehör är speciellt utformade för att möta behoven inom löpning. Med våra hållbara och lättlästa löparsiffror kan du enkelt identifiera och spåra löpare under hela loppet. Våra band och tillbehör säkerställer också en effektiv och problemfri registrering, tillträdeskontroll och deltagaridentifikation. Oavsett om du är arrangör eller deltagare kommer våra produkter att hjälpa till att skapa en professionell och strömlinjeformad löpupplevelse.

Bib Number Wristbands Paper wristbands JM Band UK

Startnummerarmband

Startnummerarmband från JM Band erbjuder en rad fördelar jämfört med traditionella startnummer. De är bekväma, hållbara och vattenavvisande, vilket gör dem lämpliga för maraton- och löpevenemang. Med tydligt tryckta startnummer blir det enkelt att identifiera deltagarna, och de eliminerar behovet av säkerhetsnålar. Startnummerarmband kan återanvändas och är därför både ekonomiska och miljövänliga. Genom att välja startnummerarmband från JM Band får du en praktisk och professionell lösning för dina löpevenemang.

Köp startnummerarmband här
young-men-run

Designa dina egna startnummer

Designa-dina-egna startnummer från JM Band ger en unik och personlig touch till dina löpevenemang. Med möjligheten att anpassa designen och inkludera bilder, logotyper och färger kan du skapa en skräddarsydd upplevelse för deltagarna. Designa-dina-egna startnummer är enkla att anpassa och trycka i hög kvalitet, vilket säkerställer ett professionellt utseende. Dessutom kan du lägga till individuella startnummer, namn eller chipnummer för att underlätta identifieringen av löpare. Genom att välja designa-dina-egna startnummer får du en flexibel och personlig lösning som gör dina löpevenemang extra speciella.

Designa dina startnummer här
Running girl

Säker målgång

Produkter som startnummer och löpararmband är avgörande för identifiering av deltagarna. Vi erbjuder möjligheten att lägga till individuella startnummer, namn eller chipnummer, vilket gör det enkelt att identifiera och spåra löparna under loppet.

Designa ditt målband här
Girl running

Kom ihåg tillbehören

För varje löpevenemang är det viktigt att ha koll på alla extra detaljer som säkerställer att loppet blir en säker och välorganiserad upplevelse. Från säkerhetsnålar och band till räknare och andra nödvändigheter - vi har allt du behöver för att göra ditt löpevent säkert och framgångsrikt.

Hitta ditt löptillbehör här

FAQ - Få svar på dina frågor

Kan banden anpassas med vår egen design eller logotyp?

Ja, vi erbjuder möjligheten att anpassa banden med din egen design, logotyp eller text.

Är banden vattentäta?

Det beror på typen av band. Vissa band är vattentäta eller vattenavvisande, medan andra kan vara mer mottagliga för vatten.

Kan banden återanvändas?

Det beror på materialet och designen av bandet. Vissa band är avsedda för engångsbruk och kan inte återanvändas efter borttagning, medan andra är återanvändbara och kan tas av och användas igen.

Kan jag beställa band i olika färger i samma order?

Ja, vi tillåter beställning av band i olika färger i samma order. Du kan vanligtvis välja dina önskade färger, ange önskad mängd för varje färg och lägga till dem i din kundvagn eller begära det vid beställning.

Har du fler frågor? Tveka inte att kontakta oss

 • lots of fans at a concert

  Festivaler och konserter

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en säker och välorganiserad musikfestival. De ger pålitlig tillträdeskontroll och tydlig identifiering av olika grupper.

  Läs mer
 • sports events

  Sportevenemang

  Med våra produkter kan du effektivt hantera tillträde, engagera fans med möjlighet att trycka lagets namn eller sponsorlogotyper och skapa en oförglömlig sportupplevelse.

  Läs mer
 • miljövänlig

  Hållbarhet

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en hållbar och miljövänlig händelse. Vi är dedikerade till att hjälpa dig att bidra till en mer hållbar framtid.

  Läs mer