Hållbara och bekväma produkter för sportsevenemang

Våra produkter är designade för att vara hållbara och bekväma, vilket gör dem lämpliga för längre sportevenemang som fotbollsmatcher. De är vattentäta, vilket gör att de kan stå emot väderförhållandena och behålla sin kvalitet och läsbarhet i alla väder. Förutom den praktiska användningen kan våra produkter också anpassas med varumärke och klubblogotyper, vilket ger en extra möjlighet att stärka klubbidentiteten och engagera fansen.

Olympic stadium

Räkneverk för stora och små sportevenemang

Räkna noggrant och effektivt vid alla sportevenemang med våra pålitliga räkneverk. Oavsett om det är en stor stadionhändelse eller en mindre sportevenemang ger våra räkneverk dig exakta resultat och en problemfri lösning för deltagarregistrering. Gör räkneprocessen enkel och effektiv så att du kan fokusera på att njuta av och organisera den perfekta sportupplevelsen för alla.

Köp här
Admission Tickets Roll 1000 X 1 Tickets JM Band UK 1 Green

Ett stort urval av biljetter för det perfekta arrangemanget

Mat, entré, drycker eller något annat - vi kan hjälpa er med era biljetter, oavsett om de ska vara tryckta eller ha ikoner eller om ni vill designa era egna. Med vårt omfattande urval och många års erfarenhet är vi redo att assistera er.

Se vårt utbud här
wristbands for sports events

Enkel tillgång med RFID-armband

Upplev en revolutionerande accesskontroll och gästupplevelse med JMbands RFID-armband för nöjesparker. Vår avancerade RFID-teknologi ger snabb, säker och problemfri tillgång till attraktioner och faciliteter. Med våra RFID-armband kan gästerna enkelt skanna sina armband vid entrén och eliminera behovet av biljetter eller kontanter.

Se alla våra RFID-möjligheter
Lanyards multi color with id card holder

Håll koll på alla deltagare med ID-korthållare och nyckelband

Om ni vill hålla koll på era anställda under evenemang, skapa nya idéer för merchandise eller organisera VIP-gäster kan vårt sortiment av nyckelband och ID-korthållare vara till hjälp. Ni kan skaffa våra enfärgade nyckelband utan tryck eller lägga till er egen design.

Köp här

FAQ - Få svar på dina frågor

Kan armbanden anpassas med vår egen design eller logotyp?

Ja, vi erbjuder möjligheten att anpassa armbanden med er egen design, logotyp eller text.

Är armbanden vattentäta?

Det beror på armbandets typ. Vissa armband är vattentäta eller vattenavvisande, medan andra kan vara mer mottagliga för vatten.

Kan armbanden återanvändas?

Det beror på materialet och designen på armbandet. Vissa armband är utformade för engångsbruk och kan inte återanvändas efter avlägsnande, medan andra är återanvändbara och kan tas av och användas igen.

Kan jag beställa armband i olika färger i samma beställning?

Ja, vi tillåter beställning av armband i olika färger i samma beställning. Du kan normalt välja dina önskade färger, ange önskad mängd för varje färg och lägga till dem i din varukorg eller begära det vid beställning.

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss

 • lots of fans at a concert

  Festivaler och konserter

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en säker och välorganiserad musikfestival. De ger pålitlig accesskontroll och tydlig identifiering av olika grupper.

  Läs mer
 • Nöjesparker

  Nöjesparker

  Våra hållbara produkter är vattentäta, bekväma att bära hela dagen och kan tryckas med färgglada designer eller parkens logotyp, vilket säkerställer smidig access och en förbättrad gästupplevelse.

  Läs mer
 • glada maratonlöpare

  Maraton och löpning

  Skapa en felfri löpupplevelse med JMbands produkter för maraton och löpning - från startnummer till tillbehör som säkerställer en problemfri och professionell genomförande.

  Läs mer