Attraktiva lösningar för nöjesparker

Våra tåliga och vattentäta band säkerställer att gästerna enkelt kan identifieras och njuta av alla attraktioner utan bekymmer. Med våra färgglada designer kan du anpassa banden för att spegla din parktema och skapa en sammanhängande och festlig atmosfär. Våra biljetter är praktiska för kösystem och tillträde till attraktioner, medan vårt tillbehör som klistermärken och armband lägger till en rolig och interaktiv dimension till upplevelsen.

theme park ID Wristbands

Trygghet med ID-armband

När nöjen och lek sprider glädje bland parkens yngsta gäster kan situationen uppstå där barnen fördjupar sig i roliga aktiviteter och glömmer var mamma och pappa är. Våra ID-namnsarmband lägger till extra trygghet både för barnen och föräldrarna. Våra ID-armband finns i en standardversion och en design-själv-version där du kan lägga till din egen personliga prägel. Detta specialdesignade armband är skapat med tanke på trygghet. Ska vi också hjälpa till att skapa extra trygghet för er?

Se designmöjligheterna här
RFID wristbands for amusement parks

RFID-armband

Våra armband är en mångsidig lösning för nöjesparker som vill lägga till en personlig prägel på gästupplevelsen. De kan helt anpassas med parkens logotyp, färger och speciella designer, vilket inte bara ökar varumärkesvärdet utan också stärker gästernas koppling till parken. Dessa armband är idealiska för att identifiera betalande kunder, hantera tillträde till olika attraktioner och underlätta gruppidentifiering. De är tåliga, bekväma att bära hela dagen och ger en extra nivå av säkerhet och effektivitet i parkens dagliga drift.

Se fler RFID-möjligheter här
En nyckelbandsspecial med färgglada blommor på.

Nöglesnore

Våra nöglesnore är ett oumbärligt tillbehör för nöjesparker, utformade för att hålla reda på viktiga nycklar och tillträdeskort. Med möjlighet till full anpassning kan de bära parkens namn, logotyp och färger, vilket inte bara stärker varumärkesidentiteten utan också säkerställer lätt igenkännlighet för personalen. De är idealiska för att personalen ska ha nödvändiga föremål till hands och för gästerna som ett praktiskt minne att ta med sig hem. Tåliga och bekväma bidrar våra nöglesnore till en organiserad och professionell atmosfär i nöjesparken.

Köp nöglesnore här
tivoli tokens blue

Tillbehör med din design

Letar du efter en extra detalj till din nöjespark kan vårt utbud av tivolitokens vara lösningen. Våra tivolitokens finns i plast (inklusive ECO), metall och trä. De kommer i flera storlekar och kan användas som vagnmynt, till maskiner, mat, dryck eller som skåpstoken. Tokens kan också vara en del av ditt sortiment av souvenirer så att gästerna kan ta med sig en liten påminnelse hem från sitt besök hos dig.

Se vårt urval

FAQ - Få svar på dina frågor

Kan armbanden anpassas med vår egen design eller logotyp?

Ja, vi erbjuder möjligheten att anpassa armbanden med din egen design, logotyp eller text.

Är armbanden vattentäta?

Det beror på typen av armband. Vissa armband är vattentäta eller vattenavvisande, medan andra kan vara mer mottagliga för vatten.

Kan armbanden återanvändas?

Det beror på materialet och designen på armbandet. Vissa armband är avsedda för engångsbruk och kan inte återanvändas efter borttagning, medan andra är återanvändbara och kan tas av och användas igen.

Kan jag beställa armband i olika färger i samma order?

Ja, vi tillåter beställning av armband i olika färger i samma order. Du kan vanligtvis välja dina önskade färger, ange önskad mängd för varje färg och lägga till dem i din varukorg eller begära det vid beställningen.

Har du frågor? Kontakta oss gärna

 • trampolinpark

  Lekland och trampolinparker

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en säker och välorganiserad trampolinpark eller lekland. De säkerställer tydlig identifiering av olika besöksgrupper eller olika ålderskategorier.

  Läs mer
 • friends in amusement park eating popcorn

  Cirkus

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en säker och välorganiserad cirkusupplevelse. Du kan effektivt hantera tillträdet, engagera publiken genom att lägga till egen branding och skapa en oförglömlig upplevelse.

  Läs mer
 • par turister studerar kartan över sevärdheter

  Museer och attraktioner

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en säker och välorganiserad upplevelse på museer och attraktioner. Med våra produkter kan du effektivt hantera tillträde och säker

  Läs mer