Anpassade lösningar för museer och attraktioner

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för museer och attraktioner för att säkerställa en problemfri upplevelse för besökare. Våra produkter, inklusive åtkomstband, biljetter och armband, är utformade för att optimera åtkomstkontroll och identifiering av gäster.

Modern art wristbands pink

Enkel åtkomst med tygarmband

Inför en speciell touch för era museibesökare med våra tygarmband. Perfekta för att separera och identifiera gästerna. Armbanden finns med eller utan tryck och i olika material, inklusive ekobambu. Lägg till er personliga prägel på gästerna med våra stiliga tygarmband som inte bara är funktionella, utan också ett minnesvärt souvenir som era besökare tar med sig hem.

Se alla möjligheter här
Modern art lanyards pink

Nyckelband som souvenir

Introducer en særlig detalje til dine medarbejdere og besøgende med vores nøglesnore. Den er ideel til identifikation med medarbejder-ID, samtidig med at den fungerer som et mindeværdigt souvenir. Vores nøglesnore fås i forskellige designs og materialer. Den er ikke bare praktisk, men også en del af virksomhedens historie, som medarbejdere og besøgende kan tage med sig.

Se alla möjligheter här
ART METAL tokens

Det unika souvenirvalet

Allt fler museer har insett möjligheten att skapa unika souvenirs som berättar en historia och samtidigt blir små samlarobjekt som era gäster stolt visar upp för sina vänner och familj. Hos JM Band har vi många möjligheter att skapa unika mynt till er, i olika material.

Se möjligheterna här
2-Part Cloakroom Tickets with Print Ticket JM Band UK 100 Orange

Skräddarsydda designer

JM Band ger er möjlighet att skapa er personliga garderob. Det innebär att ni kan få er logotyp på och lägga till den extra detaljen i er visuella varumärkesstrategi. Förutom att själva designa garderobsbiljetterna finns de också i en standardlösning med förtryckt text och nummer.

Se alla våra biljetter här

FAQ - Få svar på dina frågor

Kan armbanden anpassas med vår egen design eller logotyp?

Ja, vi erbjuder möjligheten att anpassa armbanden med er egen design, logotyp eller text.

Är armbanden vattentäta?

Det beror på typen av armband. Vissa armband är vattentäta eller vattenavvisande, medan andra kan vara mer mottagliga för vatten.

Kan armbanden återanvändas?

Det beror på materialet och designen på armbandet. Vissa armband är avsedda för engångsbruk och kan inte återanvändas efter borttagning, medan andra är återanvändbara och kan tas av och användas igen.

Kan jag beställa armband i olika färger i samma order?

Ja, vi tillåter beställning av armband i olika färger i samma order. Du kan normalt välja dina önskade färger, ange önskad mängd för varje färg och lägga till dem i din kundvagn eller begära det vid beställning.

Har du fler frågor? Tveka inte att kontakta oss

 • trampolinpark

  Lekland och trampolinparker

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en säker och välorganiserad trampolinpark eller lekland. De säkerställer tydlig identifiering av olika besöksgrupper eller ålderskategorier.

  Läs mer
 • friends in amusement park eating popcorn

  Cirkus

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en säker och välorganiserad cirkusupplevelse. Du kan effektivt hantera åtkomst, engagera publiken med möjlighet att lägga till egen branding och skapa en oförglömlig upplevelse.

  Läs mer
 • Nöjesparker

  Nöjesparker

  Våra hållbara produkter är vattentäta, bekväma att bära hela dagen och kan tryckas med färgglad design eller parkens logotyp, vilket säkerställer problemfri åtkomst och ökad gästupplevelse.

  Läs mer