Perfekta lösningar för lekland och trampolinparker

Våra produkter är mycket användbara för lekland och trampolinparker där säkerhet och kontroll är av stor betydelse. Vårt utbud av entréarmband och biljetter är utformade för att säkerställa en effektiv och problemfri tillträde till faciliteterna samtidigt som de skapar en rolig och engagerande upplevelse för besökare i alla åldrar.

trampoline park

Säker och enkel identifiering

Våra entréarmband är idealiska för att säkerställa att endast betalande gäster får tillträde till leklandet eller trampolinparken. De är lätta att applicera och har en säker stängningsmekanism som förhindrar oavsiktlig borttagning. Dessutom kan våra entréarmband anpassas med olika färger eller tryck, vilket gör det enkelt att särskilja olika åldersgrupper, tillträdesnivåer eller aktiviteter.

Se alla alternativ här
ID Paper Wristbands Paper wristbands JM Band UK 10 Purple

ID-namnarmband för barn

Våra ID-namnarmband för barn utgör en säker, ekonomisk och praktisk lösning för engångsbruk, perfekt för lekland och trampolinparker. De är lätta att applicera och bekväma att bära, vilket gör dem perfekta för en hektisk dag full av aktiviteter. Dessa armband ger ett pålitligt och enkelt sätt att identifiera barnen eller hålla koll på betalande gäster. Det går enkelt att skapa unika designer på dessa armband som matchar er varumärkesidentitet.

Köp ID-armband här
three happy kids playing in ballpit

Mynt - Roliga och praktiska

I ett lekland är våra plastmynt det perfekta valet för att lägga till rolig och personlighet. Dessa mynt kan användas som biljetter eller som minnesvärda gåvor till barnen. Med möjligheten att skapa unik design eller använda standardalternativ kan varje lekland sätta sin egen prägel och stärka sitt varumärkes synlighet. Både funktionella och underhållande är dessa mynt ett fantastiskt sätt att skapa minnen för de små gästerna.

Se fler mynt här
Food Tickets Roll 1000 X 1 Tickets JM Band UK 1 Food Roll - Popcorn

Biljetter med unika detaljer

Våra mat- och dryckesbiljetter för leklandet berikar gästupplevelsen med en känsla av särskild uppmärksamhet. De lägger till en emotionell detalj till besöket, skapar förväntan och lämnar ett varaktigt intryck både hos barn och vuxna.

Se alla alternativ här

FAQ - Få svar på dina frågor

Kan armbanden anpassas med vår egen design eller logotyp?

Ja, vi erbjuder möjligheten att anpassa armbanden med din egen design, logotyp eller text.

Är armbanden vattentäta?

Det beror på typen av armband. Vissa armband är vattentäta eller vattenavvisande, medan andra kan vara mer mottagliga för vatten.

Kan armbanden återanvändas?

Det beror på materialet och designen på armbandet. Vissa armband är avsedda för engångsbruk och kan inte återanvändas efter borttagning, medan andra är återanvändbara och kan tas av och användas igen.

Kan jag beställa armband i olika färger i samma order?

Ja, vi tillåter beställning av armband i olika färger i samma order. Du kan normalt välja dina önskade färger, ange önskad mängd för varje färg och lägga till dem i din varukorg eller begära det vid beställning.

Har du frågor? Kontakta oss gärna

 • trampolinpark

  Lekland och trampolinparker

  Våra produkter är den idealiska lösningen för att skapa en säker och välorganiserad trampolinpark eller lekland. De säkerställer tydlig identifiering av olika besöksgrupper eller ålderskategorier.

  Läs mer
 • friends in amusement park eating popcorn

  Cirkus

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en säker och välorganiserad cirkusupplevelse. Du kan effektivt hantera tillträde, engagera publiken med möjlighet att lägga till din egen branding och skapa en oförglömlig upplevelse.

  Läs mer
 • par turister studerar kartan över sevärdheter

  Museer och attraktioner

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en säker och välorganiserad upplevelse på museer och attraktioner. Med våra produkter kan du effektivt hantera tillträdet och säkerställa en problemfri upplevelse för alla besökare.

  Läs mer