Historien om JM Band

Din pålitliga leverantör av åtkomstkontroll sedan 1994

På JM Band specialiserar vi oss på att leverera förstklassiga tygarmband, pappersarmband och biljetter till evenemang och arenor i både Danmark och resten av Europa. Med över tre decenniers erfarenhet inom branschen är vi en pålitlig partner när det gäller kvalitetsprodukter för evenemang.

Kvalitet, precision och professionalism

Vi fokuserar på att leverera produkter som är noggrant utformade och anpassade efter våra kunders specifika behov. Vårt engagemang för kvalitet och noggrannhet säkerställer att varje produkt från JM Band uppfyller branschens högsta standarder.

Ett dedikerat och erfaret team

Vårt team består av professionella med djup kunskap inom branschen. Vi erbjuder personlig rådgivning för att säkerställa att våra kunder får de mest lämpliga produkterna för sina evenemang. Du kan nå oss på info@jmband.se och på telefon 040 682 03 11

happy hipsters with hands up

Samhällsansvar och hållbarhet

Vi erkänner vikten av samhällsansvar och har en historia av att erbjuda praktikplatser till ungdomar med utmaningar. Dessutom arbetar vi aktivt med att integrera hållbara åtgärder i våra affärsprocesser, eftersom vi ser det som en integrerad del av vår företagskultur.

Läs mer
close up of friends at entrance to music festival

Stöd till kultur

För oss är det av stor betydelse att bidra till den danska kulturen, och därför stöder vi olika kulturella initiativ och evenemang genom sponsring.

Läs mer

Vår vision: En ledande aktör i Europa

En ledande aktör i Europa

Vår ambition är att vara det föredragna valet för kunder i hela Europa när det gäller kvalitetsarmband och biljetter till deras evenemang. Utöver våra kärnprodukter är vi öppna för förfrågningar om relaterade produkter som kan stödja ditt evenemang.

Vi uppskattar ditt förtroende för JM Band. Med oss vid din sida kan du lita på en pålitlig partner som bringar kvalitet och expertis till ditt nästa evenemang.

Vi lever av nöjda kunder

JM Band erbjuder flexibla lösningar för evenemang och företag i alla storlekar. Nedan är några av dem vi har levererat till genom åren.