Leverans

Här kan du läsa mer om dina frakt- och leveransalternativ när du handlar hos JM Band.

Vilken leveranstid kan jag förvänta mig?

Leveranstiden beror på de produkter du köper. Du kan alltid se produktions tiden för de specifika produkterna på de enskilda produktsidorna. Produktions tiden anger den uppskattade tiden det tar att producera produkterna, så det är möjligt att produkterna levereras snabbare än den angivna tiden. Dessutom erbjuder vi en leveransgaranti. Du kan läsa mer om vår leveransgaranti här.

Vanlig produktionstid
Lagervaror och tryckta pappersarmband: 1 dag

Specialproduktion: 2-22 dagars leveranstid

Storproduktion och beställningar: Ring för mer information

Observera: Vi kan ofta prioritera produktionen av din order efter överenskommelse.

När vi har producerat och skickat din order kan du förvänta dig en leveranstid på 1-2 arbetsdagar. UPS levererar till paketbutiker varje arbetsdag samt lördagar om paketbutiken har öppet på lördagar. UPS levererar också till hemadresser på arbetsdagar. Leveranstiden är vanligtvis mellan kl. 07 och 16.

Upphämtningstid i Paketbutik

När din paket har levererats till en paketbutik har du 7 dagar på dig att hämta den. Efter den här perioden kommer paketet att returneras till oss.

Om du inte kan vara hemma vid leverans erbjuder vi UPS DepositService, vilket gör det möjligt för dig att ta emot paket även om du inte är på adressen. I vissa fall kan UPS också leverera paketet till din ursprungliga mottagaradress. Vi rekommenderar att du alltid håller koll på UPS driftstatus och distributionsplaner eftersom det kan förekomma ändringar.

Om du har fler frågor eller behöver mer information är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vad kostar frakten?

Våra fraktkostnader börjar från 39,95 kr exkl. moms om du väljer leverans till en paketbox. Nedan kan du se de olika priser vi erbjuder beroende på vilket fraktalternativ du väljer.

UPS - Paketbox / paketbutik från 115,00 - 148,00 kr. excl. moms

UPS - Leverans till företaget från 115,00 - 180,00 kr. excl. moms

UPS - Leverans till privatadress från 146 kr. excl. moms

Finns det möjlighet till fri frakt?
Ja, du får fri frakt i Sverige vid alla köp över 1495 kr. Det finns dock en maximal viktbegränsning eftersom paketboxen endast kan hantera en maximal vikt på 20 kg. Det innebär att om din order överskrider den maximala vikten kan det finnas extra fraktkostnader. Fri frakt gäller endast för leverans till paketbox.

Är det möjligt att hämta hos JM Band?
Ja, du har möjlighet att hämta dina varor hos oss under våra normala öppettider från kl. 09.00 till kl. 16.00 eller efter överenskommelse om möjligt. Fredagar från 09:00 till 14:30.

Vår adress är Axel Gruhns vej 10M, 8270 Holme. När du ska hämta dina varor, gå in i butiken och ring på klockan hos JM Band. Vi kommer ut och hjälper dig.

Om du har frågor är du alltid välkommen att ringa oss på 0 40 682 03 11 eller skicka ett e-postmeddelande till info@jmband.se.