Skapa en organiserad och säker cirkusupplevelse

JMbands produkter är en perfekt följeslagare för cirkusupplevelser då de bidrar till en mer organiserad och säker evenemang. Våra band, biljetter och entréarmband hjälper till att effektivisera biljettkontrollen och säkerställa att endast betalande gäster har tillgång till föreställningarna. Med våra anpassade tryck- och färgalternativ kan du skapa en unik identitet och igenkännlighet för din cirkus.

circus wristbands

Magiskt sken för cirkusföreställningen

Våra självlysande silikonarmband med präglad text lägger till en magisk dimension till cirkusföreställningen. Ge publiken en unik upplevelse när armbanden lyser upp och skapar en förtrollande atmosfär under tältet, och låt gästerna ta med sig ett minne hem från den spektakulära kvällen.

Köp dina armband här
Food Tickets Roll 1000 X 1 Tickets JM Band UK 1 Food Roll - Popcorn

Gör popcornförsäljningen ännu roligare med våra rullebiljetter!

Dessa unika biljetter för mat- och dryckesstånd, särskilt popcornståndet, förvandlar hela försäljningsupplevelsen. De färgglada rullebiljetterna gör inte bara betalningen enkel utan lägger också till en rolig och festlig dimension till processen. Upptäck hur dessa biljetter skapar en minnesvärd och underhållande popcornupplevelse som kommer att glädja både stora och små! Gör popcornförsäljningen till en fest med våra roliga och praktiska rullebiljetter.

Köp dina popcornbiljetter här
En nyckelbandsspecial med färgglada blommor på.

Unika minnesmärken med egen design!

Skapa oförglömliga ögonblick med våra nyckelsnoddar med egen design. Perfekta som merchandise i cirkusmiljön ger de gästerna möjlighet att ta med sig ett personligt minne. Lägg till en extra dimension till cirkusupplevelsen och låt nyckelsnöret vara en symbol för den magi de har upplevt.

Se alla möjligheter här
circus tokens

Logopoletter för unika cirkusupplevelser!

Koppla upplevelsen till ditt varumärke med våra plastpoletter präglade med logotyp. Perfekta som betalning eller merchandise i cirkusmiljön. Dessa poletter lägger till en personlig touch till gästernas upplevelse och ger dem möjlighet att ta med sig en liten bit cirkusmagi hem.

Se fler poletter här

FAQ - Få svar på dina frågor

Kan armbanden anpassas med vår egen design eller logotyp?

Ja, vi erbjuder möjligheten att anpassa armbanden med din egen design, logotyp eller text.

Är armbanden vattentäta?

Det beror på typen av armband. Vissa armband är vattentäta eller vattenavvisande medan andra kan vara mer mottagliga för vatten.

Kan armbanden återanvändas?

Det beror på materialet och designen av armbandet. Vissa armband är utformade för engångsbruk och kan inte återanvändas efter borttagning, medan andra är återanvändbara och kan tas av och användas igen.

Kan jag beställa armband i olika färger i samma order?

Ja, vi tillåter beställning av armband i olika färger i samma order. Du kan normalt välja dina önskade färger, ange önskad mängd för varje färg och lägga till dem i din varukorg eller begära det vid beställningen.

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss.

 • par turister studerar kartan över sevärdheter

  Museer och attraktioner

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en säker och välorganiserad upplevelse på museer och attraktioner. Med våra produkter kan du effektivt hantera tillträdet och säkerställa en problemfri upplevelse för alla besökare.

  Läs mer
 • trampolinpark

  Lekland och trampolinparker

  Våra produkter är den idealiska lösningen för att skapa en säker och välorganiserad trampolinpark eller lekland. De säkerställer tydlig identifiering av olika besöksgrupper eller olika ålderskategorier.

  Läs mer
 • Nöjesparker

  Nöjesparker

  Våra hållbara produkter är vattentäta, bekväma att bära hela dagen och kan tryckas med färgglad design eller parkens logotyp, vilket säkerställer problemfri tillgång och ökad gästupplevelse.

  Läs mer