Oundgängliga produkter för festivaler och konserter

JM Bands produkter är idealiska för användning vid festivaler och konserter och har visat sig vara oumbärliga när det gäller effektivt åtkomstkontroll och identifiering av deltagare. Vi erbjuder ett brett utbud av band, biljetter, löpsedlar och tillbehör som säkerställer att evenemang i alla storlekar kan hanteras och organiseras utan problem.

Fabric Wristbands with MiFare Ultralight EV1 Fabric Wristbands JM Band UK

Festivalarmband

Våra festivalarmband sträcker sig från vävda och rustika designer till satin med en lyxigare känsla för att tillgodose varje festivals unika behov. Vi erbjuder också avancerade teknologiska alternativ som RFID-chips och QR-koder som lägger till en extra dimension till festivalupplevelsen. Alla våra material är noggrant utvalda med fokus på komfort och hållbarhet, så festivalbesökarna kan njuta av dagen utan bekymmer och samtidigt uppleva den senaste tekniken.

Se urvalet här
happy hipsters with hands up

Tydlig identifiering

Våra produkter hjälper ditt personal och säkerhetspersonal att snabbt identifiera deltagarna och särskilja mellan olika tillträdesnivåer eller områden på festivaler och konserter. Vi erbjuder färgkodning och tryck av logotyper och text så att du enkelt kan skilja mellan olika grupper av deltagare eller VIP-gäster.

Se urvalet här
Drink Tickets Roll 1000 X 1 Tickets JM Band UK 1 Beer Roll - Orange

Biljetter skapar överblick och möjligheter

På varje festival uppstår ett större eller mindre behov av att behålla överblicken, inklusive kontroll över barer, matstånd och eventuell garderob i backstage-området. Vårt omfattande utbud av biljetter är skapat med tanke på att möta detta behov och bidrar aktivt till att skapa den nödvändiga strukturen på festivalen. Detta möjliggör att både gäster och arrangörer kan fokusera på det väsentliga – att skapa en fantastisk upplevelse.

Se urvalet här

Enkelt och pålitligt

Vi förstår att alla festivaler har sitt eget unika fokus. För vissa handlar det om det karakteristiska utseendet som ett vävt festivalarmband ger gästerna, för andra är låsen avgörande, medan vissa värderar hastighet, pålitlighet och kostnadseffektivitet högt. Våra tyvek-pappersarmband är den idealiska lösningen för dem som söker en kombination av dessa egenskaper. Med ett brett utbud av färger och enkelhet att skapa helt unika designer kan våra armband enkelt anpassas för att matcha er visuella identitet.

Se urvalet här

FAQ - Få svar på dina frågor

Kan armbanden anpassas med vår egen design eller logotyp?

Ja, vi erbjuder möjligheten att anpassa armbanden med din egen design, logotyp eller text.

Är armbanden vattentäta?

Det beror på typen av armband. Vissa armband är vattentäta eller vattenavvisande, medan andra kan vara mer mottagliga för vatten.

Kan armbanden återanvändas?

Det beror på materialet och designen på armbandet. Vissa armband är utformade för engångsanvändning och kan inte återanvändas efter borttagning, medan andra är återanvändbara och kan tas av och användas igen.

Kan jag beställa armband i olika färger i samma order?

Ja, vi tillåter beställning av armband i olika färger i samma order. Du kan vanligtvis välja dina önskade färger, ange önskad mängd för varje färg och lägga till dem i din kundvagn eller begära det vid beställning.

Har du frågor? Kontakta oss gärna

 • nattliv

  Disco och Nattliv

  Skapa en oförglömlig kväll i nattklubbens pulserande nattliv med våra exklusiva biljetter. Med våra säkerhetsmekanismer och effektiv åtkomstkontroll kan du vara trygg med att endast inbjudna gäster får tillträde till festen.

  Läs mer
 • party time

  VIP-evenemang

  Gör ditt VIP-evenemang till en oförglömlig upplevelse med våra exklusiva VIP-biljetter. Ge dina VIP-gäster en försmak av den extraordinära kväll som väntar dem och skapa en atmosfär av förväntan och elegans.

  Läs mer
 • teenagers in formal wear posing together 3

  Bal

  Gör din bal till en minnesvärd kväll med våra produkter. Med våra armband och biljetter kan du säkerställa att endast inbjudna gäster kan delta. Anpassa biljetterna med din personliga touch eller festens tema för att skapa en unik och festlig atmosfär.

  Läs mer