Stilfull atmosfär och varaktiga intryck

Med JMbands produkter för galafester kan du skapa en elegant och stilfull atmosfär som passar det festliga temat. Våra produkter bidrar till en problemfri åtkomstkontroll, en bekväm upplevelse för gästerna och lämnar ett varaktigt intryck som en vacker souvenir.

3 girlfriends at a gala party

Galaens kungar och drottningar

Skapa magi på er gala med vårt exklusiva utbud av ordensband, designade för att hylla galaens kung(ar) och drottning(ar). Våra band finns i en palett av färger och erbjuder många tryckmöjligheter, så att ni kan skapa en unik och minnesvärd stund. Oavsett om det är en subtil och klassisk design eller en explosion av levande färger kommer våra ordensband att framhäva den kungliga atmosfären och göra er gala ännu mer minnesvärd.

Designa era ordensband här
gold wristbands for the gala party

Galaarmband

Designa era egna galaarmband och se till att endast de rätta gästerna kommer in. Skapa en unik och exklusiv atmosfär med våra skräddarsydda armband, anpassade till temat och stilen för ert evenemang. Våra galaarmband finns i olika färger och material och kan även anpassas med personliga detaljer, vilket gör dem till den perfekta detaljen för att göra er gala ännu mer minnesvärd. Låt oss hjälpa er att skapa en enastående upplevelse från början till slut.

Designa själv
Cloakroom Tickets Roll 500 - Two Parts Tickets JM Band UK 1 Brown

Garderob och andra biljetter

Gör er gala fest mer överskådlig med våra olika pappersbiljetter som kan användas till garderoben, drycker, entré eller matbiljetter. Vårt mångsidiga utbud säkerställer en smidig och organiserad hantering av olika aspekter av er fest. Välj mellan olika färger och designs som passar temat för er gala fest.

Køb her
initiation ribbon and scissors

Öppna er gala med stil

Öppna er gala med stil med våra exklusiva invigningsband! Skapa en minnesvärd start på kvällen genom att ceremoniellt klippa det symboliska bandet och markera början på en glamorös fest.

Designa era band här

FAQ - Få svar på dina frågor

Kan armbanden anpassas med vår egen design eller logotyp?

Ja, vi erbjuder möjligheten att anpassa armbanden med er egen design, logotyp eller text.

Är armbanden vattentäta?

Det beror på typen av armband. Vissa armband är vattentäta eller vattenavvisande, medan andra kan vara mer mottagliga för vatten.

Kan armbanden återanvändas?

Det beror på materialet och designen på armbandet. Vissa armband är designade för engångsbruk och kan inte återanvändas efter borttagning, medan andra är återanvändbara och kan tas av och användas igen.

Kan jag beställa armband i olika färger i samma beställning?

Ja, vi tillåter beställning av armband i olika färger i samma beställning. Du kan normalt välja dina önskade färger, ange önskad mängd för varje färg och lägga till dem i din varukorg eller begära det vid beställning.

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss

 • lots of fans at a concert

  Festivaler och konserter

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en säker och välorganiserad musikfestival. De ger pålitlig åtkomstkontroll och tydlig identifiering av olika grupper.

  Läs mer
 • nattliv

  Nattklubbar och nattliv

  Skapa en oförglömlig kväll i nattklubbens pulserande nattliv med våra exklusiva biljetter. Med våra säkerhetsåtgärder och effektiv åtkomstkontroll kan du vara säker på att bara inbjudna gäster kommer att få tillträde till festen.

  Läs mer
 • party time

  VIP-evenemang

  Gör ditt VIP-evenemang till en oförglömlig upplevelse med våra exklusiva VIP-biljetter. Ge dina VIP-gäster en försmak av den extraordinära kväll som väntar dem och skapa en atmosfär av förväntan och elegans.

  Läs mer