Skapa en minnesvärd festupplevelse

Skapa en unik och festlig atmosfär med vårt exklusiva sortiment av band, armband och tillbehör. Med våra innovativa designer och hög kvalitet kan du skapa en minnesvärd upplevelse för dina gäster och säkerställa en smidig hantering av entrén, garderoben och dryckesservicen. Välj JMband för pålitliga, stiliga och effektiva lösningar för ditt nattlivsevenemang. Vi är här för att ta din fest till nästa nivå!

night club wristbands

Pappersarmband för nattklubben

Håll koll på alla era festglada gäster med våra tyvek-pappersarmband. Ni har möjlighet att sätta er egen prägel på armbanden, antingen med svart tryck, full färg eller svartvitt för den perfekta temafesten. Alla våra armband finns i 12-14 olika färger.

Se utbudet här
Plastic Cloakroom Numbers D 100 pcs Ticket JM Band UK

Plastgarderobsnummer

Om ni har en omfattande garderob där era gäster kan hänga sina kläder och ni letar efter en mer robust lösning, så är våra plastgarderobsnummer svaret. Varje förpackning innehåller 100 numrerade nummer.

Köp nu
Drink Tickets Roll 1000 X 1 Tickets JM Band UK 1 Cocktail Roll - Purple

Cocktailbiljetter

Cocktailbiljetter lägger till en lyxig och festlig dimension till vilket evenemang som helst. Varje biljett kan fungera som en inbjudan att utforska en unik drinkupplevelse. Biljetterna är också ett praktiskt sätt att hålla koll på och organisera beställningar vid baren.

Köp här
Admission Tickets Roll 1000 X 1 Tickets JM Band UK 1 Blue

Entrébiljetter

Har ni många gäster och behöver en överskådlig och enkel metod för att hålla reda på era gäster och antalet entrépersoner? Då är våra entrébiljetter lösningen. Biljetterna finns i flera olika färger och är alla numrerade, vilket gör varje biljett helt unik.

Köp nu

FAQ - Få svar på dina frågor

Kan armbanden anpassas med vår egen design eller logotyp?

Ja, vi erbjuder möjligheten att anpassa armbanden med er egen design, logotyp eller text.

Är armbanden vattentäta?

Det beror på typen av armband. Vissa armband är vattentäta eller vattenavvisande, medan andra kan vara mer mottagliga för vatten.

Kan armbanden återanvändas?

Det beror på materialet och designen av armbandet. Vissa armband är avsedda för engångsbruk och kan inte återanvändas efter avlägsnande, medan andra är återanvändbara och kan tas av och användas igen.

Kan jag beställa armband i olika färger i samma order?

Ja, vi tillåter beställning av armband i olika färger i samma order. Du kan vanligtvis välja dina önskade färger, ange önskad mängd för varje färg och lägga till dem i din kundvagn eller begära det vid beställningen.

Har du frågor? Kontakta oss gärna

 • lots of fans at a concert

  Festivaler och konserter

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en säker och välorganiserad musikfestival. De ger pålitlig accesskontroll och tydlig identifiering av olika grupper.

  Läs mer
 • party time

  VIP-evenemang

  Gör ditt VIP-evenemang till en oförglömlig upplevelse med våra exklusiva VIP-biljetter. Ge dina VIP-gäster en försmak av den extraordinära kvällen som väntar dem och skapa en atmosfär av förväntan och elegans.

  Läs mer
 • teenagers in formal wear posing together 3

  Bal

  Gör din studentbal till en minnesvärd kväll med våra produkter. Med våra armband och biljetter kan du säkerställa att endast inbjudna gäster kan delta. Anpassa biljetterna med din personliga touch eller festens tema för att skapa en unik och festlig atmosfär.

  Läs mer