Stil, säkerhet och skräddarsydd elegans

Våra lyxiga VIP-armband och accesskort säkerställer att dina VIP-gäster får en förstklassig upplevelse med stil och säkerhet. Med olika färger, material och anpassningsmöjligheter kan våra produkter skräddarsys för att matcha ditt evenemangs tema eller varumärke.

happy people at festival

VIP-entréarmband - med eller utan tryck, QR-kod och RFID

Höj din VIP-fest till nya höjder med vårt eleganta utbud av pappers- och tygarmband! Skapa en raffinerad atmosfär där varje gäst känner sig extraordinär. Våra armband, tillgängliga i både papper och tyg, med eller utan tryck, erbjuder en stilfull lösning för att särskilja gästerna. Oavsett om det är diskreta unika designer eller enkla och klassiska, är våra armband den perfekta accessoaren för att markera VIP-status

Se vårt stora utbud
3 girlfriends at a gala party

Balletts drottning

Höj elegans och ära till nya höjder med vårt exklusiva utbud av ordensband! Perfekta för att hylla VIP-gäster genom att utse balettens drottning, den bäst klädda eller andra höjdpunkter på din exklusiva tillställning. Våra band, tillgängliga i många färger och material, med eller utan tryck, erbjuder en stilfull och personlig möjlighet att fira ögonblick. Anpassa banden för att matcha din fest eller exklusiva födelsedag och gör ögonblicket minnesvärt. Uttryck ära med stil med våra mångsidiga ordensband som höjer varje VIP-upplevelse

Se alla möjligheter här
admission ticket in red

Håll koll på biljetterna? - Vi har ett enormt utbud

Utforska vår mångfacetterade värld av biljetter! Från fester till VIP-evenemang, vårt utbud omfattar allt. Välj bland dryckesbiljetter, matbiljetter, entrébiljetter och garderob, eller skapa dina egna med personlig text och logotyp. Gör ditt evenemang unikt och problemfritt med våra mångsidiga biljettalternativ - din nyckel till en oförglömlig upplevelse!

Köp biljetterna här

Håll koll på gästerna

Skapa trygghet och håll koll på dina gäster för den ultimata VIP-upplevelsen med vår analoga gästräknare! Vår precisa och användarvänliga klickräknare är det perfekta verktyget för att hålla koll på dina VIP-gäster. Oavsett om det är en exklusiv fest eller en glamorös tillställning, hjälper vår räknare dig att behålla överblicken över antalet inkommande gäster. Lätt att använda och diskret

Köp nu

FAQ - Få svar på dina frågor

Kan armbanden anpassas med vår egen design eller logotyp?

Ja, vi erbjuder möjligheten att anpassa armbanden med din egen design, logotyp eller text.

Är armbanden vattentäta?

Det beror på typen av armband. Vissa armband är vattentäta eller vattenavvisande, medan andra kan vara mer mottagliga för vatten.

Kan armbanden återanvändas?

Det beror på materialet och designen av armbandet. Vissa armband är utformade för engångsbruk och kan inte återanvändas efter borttagning, medan andra är återanvändbara och kan tas av och användas igen.

Kan jag beställa armband i olika färger i samma order?

Ja, vi tillåter beställning av armband i olika färger i samma order. Du kan normalt välja önskade färger, ange önskad mängd för varje färg och lägga till dem i din varukorg eller begära det vid beställning.

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss

 • lots of fans at a concert

  Festivaler och konserter

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en säker och välorganiserad musikfestival. De ger pålitlig tillträdeskontroll och tydlig identifiering av olika grupper.

  Läs mer
 • sports events

  Sportevenemang

  Med våra produkter kan du effektivt hantera tillträde, säkerställa fansens engagemang med möjlighet att trycka lagets namn eller sponsorlogotyper och skapa en oförglömlig sportupplevelse.

  Läs mer
 • nattliv

  Nattklubbar och nattliv

  Skapa en oförglömlig kväll i nattklubbens pulserande nattliv med våra exklusiva biljetter. Med våra säkerhetsåtgärder och effektiv tillträdeskontroll kan du vara trygg med att bara inbjudna gäster får tillträde till festen.

  Läs mer