Band till olika evenemang

Köp anpassade band med eller utan tryck till marknadens bästa priser. Vi är experter på band med eller utan tryck.

 • Sashes with Print Ribbon JM Band UK

  Ordensband

  Skapa synlighet och erkännande med våra ordensband.

  Se utbudet här
 • Inauguration Ribbon ECO Satin without Print JM Band UK

  Invigningsband

  Gör din invigning minnesvärd med våra invigningsband.

  Se utbudet här
 • Bouquet Ribbon with Print - Inquire Ribbon JM Band UK

  Krandsband

  Höj dina ceremonier med våra eleganta krandsband.

  Se utbudet här
 • Finish Line Ribbon with Print Ribbon JM Band UK

  Mållinjeband

  Skapa spänning vid mållinjen med våra band.

  Se utbudet här

Vi lever på nöjda kunder

JM Band erbjuder flexibla lösningar för evenemang och företag i alla storlekar. Nedan är några av dem vi har levererat till genom tiderna.

Musik huset in aarhus logo
FRIHEDEN LOGO 2
Studenter bolaget 3
Grim festival logo
plantorama logo

Gör ditt evenemang unikt med våra band

Våra band är tillverkade av hållbara material som satin eller polyester, vilket garanterar långvarig kvalitet och komfort. Med olika bredder, färger och tryckmöjligheter kan våra band anpassas efter individuella behov och varumärkesprofil. Oavsett om det är för ceremonier, evenemang eller andra speciella tillfällen ger våra band en extra touch av elegans och personlighet.

group of dancing female friends

Unika uttryck med personligt utformade ordensband

Personligt utformade ordensband hos JM Band ger dig möjlighet att skapa en unik prägel för varje tillfälle. Oavsett om det är för festliga evenemang, tävlingar eller ceremonier kan våra ordensband anpassas med din önskade text och design. Med vår avancerade online-designer kan du experimentera med färger, typsnitt och logotyper för att skapa det perfekta ordensbandet som passar din vision. Våra ordensband är av hög kvalitet, enkla att fästa och kan användas för en mängd olika ändamål. Designa dina egna ordensband online och lägg till en unik och minnesvärd touch till dina evenemang.

pregnant woman runner

Imponerande och personliga med egendesignade mållinjeband

Designa dina egna mållinjeband och anpassa dem exakt efter dina önskemål och budget. Vår online-designer ger dig möjlighet att experimentera med olika färger, typsnitt och logotyper, så att du kan skapa en unik look. Med våra konkurrenskraftiga priser och höga kvalitet kan du få mållinjeband som passar din budget utan att kompromissa med utseendet och hållbarheten. Oavsett om det är för avslutningen av ett lopp, en ceremoni eller en tävling är våra egendesignade mållinjeband den perfekta lösningen för att lägga till en imponerande och personlig touch. Spara pengar och få full kontroll över designen med våra egendesignade mållinjeband från JM Band.

FAQ - Få svar på dina frågor

Vilket material är banden tillverkade av?

Våra band är tillverkade av hållbara material som satin eller polyester, vilket garanterar långvarig kvalitet och komfort vid användning.

Kan jag få banden i olika längder?

Ja, våra band finns i standardlängder, men vi erbjuder också skräddarsydda lösningar där du kan få banden skurna till önskad längd.

Kan jag få tryckt logotyp eller text på banden?

Ja, vi erbjuder tryck av logotyper, text eller andra designelement på våra band. Det ger dig möjlighet att anpassa dem efter dina specifika behov eller varumärkesprofil.

Kan jag få banden i olika färger?

Ja, våra band finns i ett brett utbud av färger. Du kan välja den färg som bäst matchar ditt evenemang eller din organisations tema.

 • talented female florist business owner creates

  Blomsterbutiker

  Med vårt breda utbud av färger, designer och material kan du skapa vackra och unika kransar och inslag som speglar din butiks stil och ger en extra touch av elegans till dina blomsterarrangemang.

  Läs mer
 • glada maratonlöpare

  Maraton och löpning

  Lägg till en touch av spänning och prestige med våra specialdesignade band som sticker ut. Ge vinnarna en ärofylld utmärkelse och skapa en minnesvärd upplevelse för alla deltagare.

  Läs mer
 • teenagers in formal wear posing together 3

  Bal

  Med våra band blir din bal en oförglömlig händelse fylld med stil och charm. Anpassa banden med dina egna kreativa idéer och skapa en personlig touch som kommer att bli ihågkommen av alla gäster.

  Läs mer