Biljetter

Köp högkvalitativa biljetter till marknadens bästa pris! Vi är experter på alla typer av biljetter och erbjuder ett brett utbud av alternativ, inklusive rullbiljetter, garderobsbiljetter och entrébiljetter. Upplev en smidig biljettupplevelse hos oss.

 • Drink Tickets Roll 1000 X 1 Tickets JM Band UK 1 Drinks Roll - Blue

  Rullbiljetter

  En praktisk, enkel, effektiv och prisvärd lösning för biljettförsäljning.

  Se utbudet här
 • Cloakroom Tickets Roll 500 - Three Parts Tickets JM Band UK 1 Pink

  Garderobsbiljetter

  Effektiv organisering med numrerade biljetter.

  Se utbudet här
 • Admission Tickets Roll 1000 X 1 Tickets JM Band UK 1 Purple

  Entrébiljetter

  Flexibla lösningar för biljettförsäljning och gästhantering.

  Se utbudet här
 • 2-Part Thermal Cloakroom Tickets in Roll Tickets JM Band UK 1 Yellow

  Självutskrivbara biljetter

  Skapa anpassade biljetter med text, logotyp och streckkoder.

  Se utbudet här

Vi lever på nöjda kunder

JM Band erbjuder flexibla biljettlösningar för evenemang och företag i alla storlekar. Här är några av dem vi har levererat till genom åren.

Musik huset in aarhus logo
Danish amusement park in Aarhus with logo
Studenter bolaget 7
Grim festival logo
plantorama logo

Gör ditt evenemang problemfritt med våra praktiska biljetter

Våra biljetter kombinerar pålitlig tillträdeskontroll, synlighet och hållbarhet för att skapa en problemfri upplevelse och effektiv hantering av dina evenemang. Oavsett om det är rullbiljetter, garderobsbiljetter, entrébiljetter eller självutskrivbara biljetter kan du lita på våra biljetter för att leverera pålitlig tillträdeskontroll, säkerhet och varumärkesprofilering som förbättrar dina evenemang. Ge dina gäster en oförglömlig upplevelse med våra pålitliga och professionella biljettlösningar.

nattklubbspublik

Förbättrad gästupplevelse

Garderobsbiljetter bidrar till en förbättrad gästupplevelse genom att skapa en trygg och välorganiserad atmosfär. Gästerna kan njuta av evenemanget utan att behöva oroa sig för att hålla koll på sina ägodelar eller rädsla att de försvinner. En väl fungerande garderob med lämplig övervakning och ett praktiskt förvaringssystem ger gästerna sinnesfrid och möjlighet att fokusera på att njuta av evenemanget fullt ut.

barnaktivitet digital nedladdning

Anpassningsalternativ

Garderobsbiljetter kan anpassas med din egen design, inklusive text och logotyp. Det ger dig möjlighet att skapa en unik varumärkesprofil och anpassa biljetterna efter dina evenemangs specifika behov. Med ett brett utbud av material, inklusive både papper och plast, kan du välja den typ av biljett som bäst passar dina krav och preferenser.

FAQ - Få svar på dina frågor

Kan biljetterna anpassas med vår egen design eller logotyp?

Ja, vi erbjuder möjligheten att anpassa biljetterna med din egen design, logotyp eller text med vår självdesignlösning.

Finns det också möjlighet att köpa biljetter i plast?

Ja, förutom pappersbiljetter erbjuder vi även rullbiljetter i plast. Plastbiljetterna är hållbara och lämpliga för evenemang där extra slitstyrka krävs.

Kan biljetterna återanvändas?

Biljetter kan vara tillverkade av antingen papper eller plast, beroende på dina preferenser och behov. Pappersbiljetter är idealiska för engångsbruk, medan plastbiljetter är mer hållbara och lämpliga för återkommande evenemang.

Kan jag beställa biljetter i olika färger i samma beställning?

Ja, vi tillåter beställning av biljetter i olika färger i samma order. Du kan normalt välja önskade färger, ange önskad mängd för varje färg och lägga till dem i din varukorg eller begära det vid beställningen.

 • nattliv

  Disco och Nattliv

  Skapa en oförglömlig kväll i nattklubbens pulserande nattliv med våra exklusiva biljetter. Med våra säkerhetsmekanismer och effektiv tillträdeskontroll kan du vara trygg med att endast inbjudna gäster har tillgång till festen.

  Läs mer
 • Promotion och mässor

  Promotion och mässor

  Våra biljetter är den perfekta lösningen för att skapa en effektiv och välorganiserad presentation på marknadsföring och mässor. De säkerställer pålitlig tillträdeskontroll och tydlig identifiering av olika deltagare och grupper.

  Läs mer
 • Nöjesparker

  Nöjesparker

  Våra hållbara produkter är vattentäta, bekväma att bära hela dagen och kan tryckas med färgstark design eller parkens logotyp, vilket säkerställer problemfri tillträde och ökad gästupplevelse.

  Läs mer