Naturliga produkter för en grönare framtid

Vi strävar efter att leverera lösningar som har en positiv påverkan på vår planet. Några av våra armband, biljetter och tillbehör är tillverkade med återvunna material, energieffektivitet och minskning av avfall i fokus.

alternative eco festival

Naturliga armband

Välj JM Bands armband för en stilfull och miljövänlig lösning. Våra armband är tillverkade av material som minskar avfallet och tar hänsyn till vår planet. Ge dina evenemang en ansvarsfull prägel och visa ditt engagemang för miljön. Bli en del av rörelsen för en mer hållbar framtid med JM Bands armband.

Se våra ECO armband här
sunflower lanyards

Andra naturliga produkter

Våra nyckelsnören är designade med fokus på miljövänlighet och funktionalitet. Dessa nyckelsnören, tillverkade av återvunna material, hjälper till att organisera nycklar och accesskort. Du kan anpassa dem med logotyper eller numrering. Välj våra produkter för att göra dina evenemang mer miljövänliga samtidigt som de uppfyller dina behov av funktionalitet och stil.

Se våra ECO nyckelsnören här
miljövänlig

Små steg i rätt riktning

Vi återanvänder de lådor våra leverantörer skickar varor i när vi skickar produkter till våra kunder. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra metoder. Genom att återanvända förpackningen hjälper vi till att förlänga dess livslängd, även om det tar tid att ändra vanor. Små steg varje dag leder oss i rätt riktning.

Läs mer om oss här
environmenta conservation plant sustainability

Återvinningsbara material

Våra band, armband och biljetter är tillverkade av återvinningsbara material som minskar behovet av engångsprodukter. Genom att välja våra återvinningsbara lösningar kan du minimera avfall och resursförbrukning.

Läs mer om oss här

FAQ - Få svar på dina frågor

Vad är skillnaden på era armband?

Vi har 5 olika typer av tygarmband när det gäller material:

 • Polyester
 • Återvunnen polyester (EKOPET)
 • Bambustyg
 • 100% bomull
 • Spandex

Vad är EKOPET?

Ekopet är tygarmband tillverkade av återvunnet material, vilket innebär att de är hållbara.

Vad gör ni för att bidra till att förbättra miljön?

Vi försöker allt vi kan för att främja våra återvinningsbara armband, vilket innebär att vi strävar efter att sälja våra EKOPET-armband.

Hur många olika typer av EKOPET har ni?

Vi har två olika typer av EKO-armband. Våra:

 • EKOPET Tygarmband.
 • EKO Bambustygarmband.

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss

 • lots of fans at a concert

  Festivaler och konserter

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en säker och välorganiserad musikfestival. De ger pålitlig tillträdeskontroll och tydlig identifiering av olika grupper.

  Läs mer
 • Promotion och mässor

  Promotion och mässor

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en effektiv och välorganiserad presentation på marknadsföring och mässor. De säkerställer pålitlig tillträdeskontroll och tydlig identifiering av olika deltagare och grupper.

  Läs mer
 • Nöjesparker

  Nöjesparker

  Våra hållbara produkter är vattentäta, bekväma att bära hela dagen och kan tryckas med färgglada designer eller parkens logotyp, vilket säkerställer problemfri tillträde och en förbättrad gästupplevelse.

  Läs mer