Perfektionera din promotions- och mässeupplevelse

JMbands produkter för promotion och mässor ger dig möjlighet att skapa en professionell och engagerande presentation av ditt företag eller evenemang. De hjälper till att förbättra ditt varumärke, säkerställa tillträdeskontroll och skapa en minnesvärd upplevelse för dina potentiella kunder.

cinematic image of a conference

Effektiv marknadsföring

Våra produkter som band, nyckelsnören, klistermärken och ID-kort kan användas för att främja och stärka ditt varumärke under mässor och promotions. Du kan anpassa dem med din företagslogotyp, slogan eller meddelande för att skapa synlighet och igenkännlighet hos potentiella kunder.

business-guests-standing-in-line

Enkel identifiering

Genom att använda våra produkter som ID-kort eller hängsmycken kan du enkelt identifiera din personal och ge dem synlighet under mässor och promotions. Det gör det lättare för besökarna att vända sig till rätt personal och skapar en mer strukturerad och professionell atmosfär.

FAQ - Få svar på dina frågor

Kan armbanden anpassas med vår egen design eller logotyp?

Ja, vi erbjuder möjligheten att anpassa armbanden med din egen design, logotyp eller text.

Är armbanden vattentäta?

Det beror på typen av armband. Vissa armband är vattentäta eller vattenavvisande, medan andra kan vara mer mottagliga för vatten.

Kan armbanden återanvändas?

Det beror på materialet och designen av armbandet. Vissa armband är avsedda för engångsbruk och kan inte återanvändas efter borttagning, medan andra är återanvändbara och kan tas av och användas igen.

Kan jag beställa armband i olika färger i samma order?

Ja, vi tillåter beställning av armband i olika färger i samma order. Du kan vanligtvis välja dina önskade färger, ange önskad mängd för varje färg och lägga till dem i din varukorg eller begära det vid beställningen.

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss

 • lots of fans at a concert

  Festivaler och konserter

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en säker och välorganiserad musikfestival. De ger pålitlig tillträdeskontroll och tydlig identifiering av olika grupper.

  Läs mer
 • sports events

  Sportevenemang

  Med våra produkter kan du effektivt hantera tillträde, säkerställa engagemang från fans med möjlighet att trycka lagets namn eller sponsorlogotyper och skapa en oförglömlig sportupplevelse.

  Läs mer
 • miljövänlig

  Hållbarhet

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en hållbar och miljövänlig händelse. Vi är engagerade i att hjälpa dig att bidra till en mer hållbar framtid.

  Läs mer