Frågor och svar hos JM Band

Välkommen till vår avdelning med vanliga frågor och svar. Här strävar vi efter att ge tydliga och precisa svar på de vanligaste frågor och bekymmer som du kan ha. Hos oss förstår vi vikten av klarhet innan beslut fattas, och därför har vi samlat en rad frågor och svar för att guida dig genom våra produkter och tjänster på bästa möjliga sätt. Följande punkter är uppdelade på följande sätt:

 • Allmänna frågor
 • Produktspecifika frågor


Om du inte hittar svar på din specifika fråga här är du alltid välkommen att kontakta oss direkt. info@jmband.se - Tel: 040 682 03 11 Vi finns här för att hjälpa dig!

Allmänna frågor om JM Band

Work space

Varför välja JM Band?

JM Band har blivit utmärkt med enastående betyg baserat på feedback från våra kunder och medarbetare. Vår höga nöjdhetsnivå återspeglas tydligt i de högsta betyg vi har fått, med den övervägande majoriteten av våra kunder och alla våra medarbetare som har gett företaget en imponerande bedömning på 5/5 stjärnor. Denna konsekventa positiva feedback vittnar om vårt engagemang för kvalitet och nöjdhet, både internt i företaget och bland de vi betjänar.

Varför heter det JM Band?

Företaget är uppkallat efter grundarens barn. Därför står JM för "Jonathan" och "Maya". Ordet "Band" hänvisar till företagets huvudprodukt, som är armband, även om många nya produktlinjer har lagts till under åren.

Kul fakta: JM Band har två alias. Det tidigare företagsnamnet "J&Maya" (eller "JnMaya") samt "Zband," som används i Tyskland, eftersom det finns ett tyskt musikband som har rättigheterna till det tyska JMbanddomänet.

Var är JM Band beläget?

JM Band har produktion och kontor i Aarhus.

Adress
JM Band ApS
Axel Gruhns vej 10M
8270 Holme

Tillverkar JM Band andra produkter än armband för evenemang?

Ja, vi erbjuder ett utbud av produkter förutom armband. Bland dessa finns nyckelsnören, biljetter, startnummer och andra produkter relaterade till evenemang och tillträdeskontroll. För en fullständig lista och detaljer om varje produkt är det bäst att besöka vår hemsida eller broschyrsidan - om du har en specifik förfrågan om en produkt kan du också kontakta oss direkt.

Har JM Band en miljöpolicy?

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår hållbarhetsinsats, och det är vårt tydliga mål att på sikt kunna kalla oss ett hållbart företag. Även om förändringar tar tid tror vi på att små steg är nyckeln till att göra en positiv skillnad på lång sikt. Vi inbjuder dig att läsa mer om vår "Ansvar för framtiden" här. Har du idéer eller önskemål om en grönare inriktning är du alltid välkommen att kontakta oss. Tillsammans kan vi skapa en mer hållbar framtid.

Frågor om kundtjänst

Post to door

Kan jag returnera mina varor till JM Band?

Ja, läs vår returpolicy här.

Kan jag beställa med EAN hos JM Band?

Ja, läs mer om EAN här.

Kan jag beställa en varuprover hos JM Band?

Ja, läs mer om beställning av varuprover här.

Kan jag beställa via e-post hos JM Band?

Ja, här är beställningsprocessen via e-post:

 1. Skicka e-post till oss - inkludera logotyp/text och färgönskemål samt antal - info@jmband.se
 2. Du får en offert och en layout för godkännande
 3. Du godkänner eller begär ändringar
 4. Vi bekräftar att produktionen påbörjas och uppskattat leveransdatum
 5. Du får din beställning så snart den är klar

Har ni prisgaranti?

Ja, vi har både prisgaranti och leveransgaranti. Dessutom får du 5% rabatt om du hittar produkten billigare någon annanstans. Du kan läsa mer om alla våra garantier här.

Produktspecifika frågor

Med en omfattande produktportfölj som sträcker sig över 7 kategorier med mycket varierande egenskaper och design som är utformade för att möta många olika behov, är det oundvikligt att det uppstår frågor om ett specifikt produkt eller dina individuella krav. Vi har ansträngt oss för att skapa en omfattande guide för en stor del av våra produkter. Men om du fortfarande har frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på info@jmband.se eller via telefon på (0) 40 682 03 11. Vi är här för att hjälpa och säkerställa att du får rätt information och stöd när det gäller vårt mångsidiga produktutbud.

Frågor om armband

Modern art wristbands pink

Vilken typ av armband bör jag välja?

Valet av armbandstyp beror på ditt specifika syfte, budget och hur länge du vill att armbandet ska hålla. Här är en kort översikt över fördelar och nackdelar med de olika typer av armband som vi erbjuder. Vi rekommenderar att du överväger evenemangets längd, din budget och dina specifika behov när du väljer armbandstyp. Om du har ytterligare frågor eller behöver råd är vi alltid redo att hjälpa!

Tygarmband

Perfekt för: Betalda evenemang

Fördelar:

 • Lång hållbarhet: Kan bäras i flera dagar eller veckor.
 • Komfort: Mjukt och bekvämt att bära.
 • Elegant utseende: Perfekt för festivaler, VIP-evenemang och liknande.
 • Säkerhet: Ofta med en låsning som gör dem svåra att överföra.
 • Erbjuds i olika ECO-versioner
 • Möjlighet till RFID-chip

Nackdelar:

 • Pris: Dyrare än andra armbandstyper.
 • Produktionstid på 8-14 dagar.

Pappersarmband (Tyvekarmband)

Perfekt för: Alla evenemang

Fördelar:

 • Kostnadseffektiv: Billigare än de flesta andra armbandstyper.
 • Levereras med tryck på 1-2 dagar.
 • Lätt att använda: Snabb att sätta på och justera.
 • Vattentålig: Kan motstå vatten och svett.
  Möjlighet till RFID-chip

Nackdelar:

 • Kortare hållbarhet: Utformade för kortvariga evenemang, normalt upp till 48 timmar.
 • Mindre robusta: Kan slitas ut snabbare än andra material.

Silikonarmband

Perfekt för: Skolor, institutioner och simhallar

Fördelar:

 • Hållbarhet: Kan bäras under lång tid och är mycket motståndskraftiga.
 • Återanvändbara: Kan användas om och om igen.
 • Märkning: Kan enkelt anpassas med meddelanden eller logotyper.
 • Möjlighet till RFID-chip

Nackdelar:

 • Mindre säkra: Lätt att överföra från person till person.
 • Kan bli för tighta eller lösa med tiden.

Vinylarmband

Perfekt för: Evenemang med matlagning

Fördelar:

 • Medium hållbarhet: Håller längre än pappersarmband men inte så länge som tygarmband.
 • Sanitära armband.
 • Vattentålig: Bra för vattenparker eller evenemang med vatten.
 • Flera designer: Finns i olika färger och med glittrande effekter.
  Möjlighet till RFID-chip

Nackdelar:

 • Mindre bekväma: Kan kännas styvare än tyg- eller silikonarmband.
 • Pris: Ofta dyrare än pappersarmband.

Kan jeg selv designe?

Du kan absolut designa ditt eget armband. Alla våra produktkategorier har möjlighet att levereras med eller utan tryckt anpassat design. Du har friheten att välja om du vill ha våra produkter levererade med eller utan din personliga design tryckt på. Men kom ihåg att priset kan variera beroende av designen och den valda produktionsmetoden. Här är två exempel på prisvariationer beroende på produktionsmetoden:

Silikonarmband: En tryckt design är generellt dyrare än en design som är helt fylld med färg. Det mest prisvärda alternativet är silikonarmband utan tryck.

Pappersarmband: Färgtryck kostar lite mer än enkel svarttryck. Det mest prisvärda alternativet är pappersarmband utan tryck.

Vi strävar efter att ge dig de bästa möjligheterna så att din produkt blir precis som du önskar. Har du specifika designönskemål eller frågor om priser? Vi finns här för att guida dig!

Frågor om biljetter

Outlet Offer - Cloakroom Numbers Two-Parts Tickets JM Band UK

Vilka typer av biljetter kan jag beställa?

Vi förstår vikten av att ha rätt typ av biljett för varje evenemang eller funktion. Här är de typer av biljetter vi erbjuder:

Entrébiljetter: Välj mellan vårt standarddesign eller få dem specialanpassade med din unika tryck, så de passar perfekt till din tillställning.

Garderobebiljetter: Perfekta för att hålla koll på ytterkläder och tillhörigheter vid evenemang. Du kan välja vårt standarddesign eller anpassa dem med din egen design för en personlig touch.

3-delade garderobebiljetter: Ger ännu fler alternativ för organisering. De kan beställas som standard eller anpassas med din egen design för att matcha ditt evenemang.

Återanvändbara plastgarderobebiljetter: Dessa är både miljövänliga och praktiska. De är numrerade från 1 till 999, vilket gör det enkelt att hålla koll på gästernas tillhörigheter.

Oavsett ditt behov har vi en biljettlösning som passar dig. Kontakta oss gärna om du önskar ytterligare anpassningar eller har frågor om våra produkter!

Kan jag själv designa?

Absolut! Du har full frihet att skapa en unik design för din biljett. Även om vi endast trycker i svart på biljetterna kan du välja svart tryck på en av våra standard bakgrundsfärger.

Om du är bekväm med att designa online kan du använda vår användarvänliga online-designer. Om du föredrar en mer personlig approach eller redan har en design klar kan du skicka den direkt till vår kundsupport. Vårt dedikerade team kommer att hjälpa dig att sätta upp designen så att den blir perfekt på din biljett.

Oavsett vilket tillvägagångssätt du väljer är vi här för att säkerställa att din biljett speglar din vision och passar perfekt till din tillställning.

Frågor om nyckelband

Lanyards multi color with id card holder

Vilka alternativ finns det för nyckelband?

När det gäller nyckelband erbjuder vi ett omfattande utbud av alternativ för att säkerställa att du hittar produkten som bäst motsvarar dina behov. Vårt sortiment inkluderar olika tryckmetoder, material, former och storlekar, samt olika typer av lås. Nedan kan du läsa mer om de olika alternativ vi erbjuder. Om du har frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kan jag själv designa?

Absolut! Du har full frihet att själv designa ditt nyckelband. Vi erbjuder en användarvänlig online-designer där du kan uttrycka din kreativitet och anpassa ditt nyckelband precis som du vill ha det. Om du redan har en färdig design eller föredrar personlig hjälp är du välkommen att skicka din design direkt till vår kundsupport. Vårt team finns här för att hjälpa dig att sätta upp din design så att den blir perfekt på ditt nyckelband.

Trycktyper

Sublimeringstryck: Detta är vår standardtryckmetod som ger levande färger och skarpa detaljer.


Silketryck: En traditionell metod som är idealisk för enkla designer med begränsade färger.

Tryckplacering

Endast fram: Om du föredrar en mer diskret look.
Fram och bak: Detta ger möjlighet att inkludera mer information eller branding på båda sidor av bandet.

Tillval

Säkerhetslås: Detta är en standardfunktion vi inkluderar för att säkerställa säkerheten. Den här funktionen förhindrar kvävning eftersom bandet enkelt kan brytas loss vid drag.
Snabblås: Även detta är en standardfunktion som gör det enkelt och snabbt att ta bort nycklar eller ID-kort från bandet.

Lås

C-lås: Detta är vårt standardlås med en enkel hasp.

Hummerlås: Ett robust lås med mer metall som gör det starkare och mer hållbart.

Hundlås: Detta låssystem skjuts ned, liknande det man hittar på en hundkoppel.

Svivellås: Detta är band som antingen knyts direkt i nycklarna eller i ett kort. Förutom att vara praktiska är denna typ av lås även mer miljövänliga.

Varje av dessa alternativ har sina egna fördelar, så oavsett vad ditt behov är kan vi hjälpa dig att hitta det perfekta nyckelbandet för dig.

Frågor om startnummer

Girl running

Är startnumren vattentäta?

Ja, våra startnummer är absolut vattentäta. De är faktiskt så pålitliga att de ofta används i triathlon, där deltagarna simmar med dem i upp till 1 km i havet utan några problem. Startnumren är tillverkade av Microtex, ett robust konstpapper som säkerställer att de förblir intakta även under de mest krävande förhållandena.

Kan man riva sönder startnumren?

Ja, det er muligt at rive startnumrene over, hvis man virkelig forsøger. Men de er designet til at være ekstra slidstærke og har præsteret uden problemer i krævende sportsgrene som triatlon, cykelløb og marathon. De er fremstillet af Microtex, et robust kunstpapir, som gør dem modstandsdygtige over for både vejr og slid.

Kan jag själv designa?

Absolut! Du har full frihet att designa ditt eget unika startnummer. För att göra processen enkel för dig har vi en användarvänlig online-designer tillgänglig. Men om du föredrar det kan du också skicka din egen design direkt till vår kundsupport. De kommer gärna att hjälpa dig att ställa upp din design så att den blir perfekt.

Kan man få klister på baksidan?

Nej, tyvärr erbjuder vi inte klister på baksidan av produkterna ännu. Men du kan enkelt komplettera med säkerhetsnålar, som kan köpas till ett mycket överkomligt pris om du behöver fästa produkten. Vi fortsätter att överväga nya möjligheter att förbättra våra produkter, så håll utkik efter framtida uppdateringar!