Affiliate-samarbete med JMband.se

Vill du tjäna pengar genom att marknadsföra oss på din webbplats, blogg eller genom andra affiliate-kanaler? Läs vidare nedan och få mer information om oss och de olika samarbetsmöjligheter vi erbjuder. Genom att samarbeta med oss får du tillgång till fördelar som kan göra din affiliate-marknadsföring både lönsam och problemfri. Vi är stolta över att erbjuda kvalitetsprodukter som är kända för sin pålitlighet och prestanda. Vårt breda sortiment ger dig möjlighet att rikta dig mot olika målgrupper. Med vår attraktiva 10% provision för varje försäljningstransaktion kan du se fram emot ökad intäkt samtidigt som du marknadsför produkter som uppskattas för sin kvalitet.

Affiliate-marknadsföring

Fördelar för partners hos JM Band Sverige

 • Hög konverteringsfrekvens (EPC ca 8 SEK)
 • Automatisk uppdatering av vårt produktflöde
 • Brett utbud av produktbanners
 • Löpande tävlingar
 • Stöd och hjälp med innehåll
  14 dagars cookie-period
 • Möjlighet till retargeting av affiliates, innehåll och leads (när rätt förutsättningar är uppfyllda)
 • Provision: 10%
Kreativt samarbete

Begränsningar

Vi tillåter inte några former av affiliates på rabattsidor och liknande. Det är inte tillåtet att utge sig för att vara från JM Band Sverige. Dessutom är Google Ads och Shopping inte en möjlighet.

Så här anmäler du dig

JMband.se samarbetar med två affiliatenätverk i Norden: Partner Ads och Addrevenue.io. Dessa är bland de ledande i varje land de verkar i, vilket säkerställer en smidig samarbetsupplevelse mellan dig som partner och oss. Det är enkelt att registrera sig på båda plattformarna, och om det uppstår problem är du alltid välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret nedan. Du kan också kontakta de två affiliatenätverken, och de hjälper dig med de flesta frågor via e-post eller telefon:

partner ads logo

Partner ads

 Registrera dig hos Partner Ads här

 1. När du har registrerat dig/loggat in hittar du vårt partnerprogram här.
 2. Därefter kan du skicka in en ansökan, och vi godkänner dig.
 3. Nu är du redo - välkommen ombord!

Kontakta Partner Ads: supportse@partner-ads.com eller Tel: +45 36991699

addrevenue.io logo

Addrevenue.io

Registrera dig hos Addrevenue här

 1. När du har registrerat dig/loggat in hittar du vårt partnerprogram här.
 2. Därefter kan du skicka in en ansökan, och vi godkänner dig.
 3. Nu är du redo - Välkommen ombord!

Kontakta Addrevenue.io: info@addrevenue.io (svensk/engelsk support)

Kort om JM Band

JM Band grundades 1994 av en passionerad elektroingenjör med rötter i både Amerika och Israel. Efter att ha funnit kärleken och startat familj i Danmark förvandlade denna tidigare gatukonstnär sin passion för gatukonst till en affärsverksamhet. Ursprungligen etablerades JM Band som ett importföretag som handlade med varor på festivaler och marknader. Med en bakgrund inom elektroingenjörskap designade och byggde grundaren sina egna tryckmaskiner. Detta gav företaget en betydande fördel och möjlighet att producera och leverera hundratusentals armband på mycket kort tid.

Med över 25 års erfarenhet av försäljning av festivalarmband/kontrollarmband, biljetter, jetonger, nyckelringar och andra former av trycksaker och merchandise till stora och små evenemang och företag över hela Europa har JM Band Sverige etablerat sig som en pålitlig och erfaren aktör på marknaden. Vi kombinerar vår tekniska expertis med omfattande branschkunskap för att leverera högkvalitetsprodukter och skapa minnesvärda upplevelser för våra kunder. Vårt engagemang för innovation och effektivitet har gjort oss till föredragna partners för evenemang av alla storlekar, och vi ser fram emot att fortsätta leverera pålitliga lösningar i många år framöver.

FAQ - Om Affiliate-samarbete med JMband.se

Work space

Vilken målgrupp har JMband.se

JMband.se riktar sig till en bred målgrupp inom olika kundsegment. Här är några exempel på kunder och vilka produkter de kan efterfråga.

Festivaler/Konserter/Events: Festivalarmband/kontrollarmband
Nattklubbar/Restaurangbranschen: Biljetter, Poletter och kontrollarmband
Sportevenemang: Biljetter, poletter, kontrollarmband och startnummer
Utbildningsinstitutioner: Nyckelband, biljetter, ordensband och kontrollarmband
Museer: Nyckelband, kontrollarmband, biljetter
Privatpersoner: Kontrollarmband, ordensband, bukettband och olika mat/dryck-biljetter.

Vad är affiliate marketing?

Affiliate marketing är en online-marknadsföringsmetod där innehållsskapare och företag samarbetar för att öka trafik och försäljning. Företagen betalar affiliate-marknadsföringspartners (influencers, bloggare, YouTube-stjärnor etc.) för att rekommendera deras produkter eller tjänster.

Affiliate marketing är en win-win-situation för båda parter. Företagen får mer exponering och trafik, och partner tjänar pengar på att rekommendera/förmedla produkter till sitt nätverk.

Vad betyder content affiliate?

Content affiliate innebär att man tjänar pengar genom att producera innehåll för andra. Det kan inkludera text, video eller ljud. Ofta får man en provision för varje försäljning man genererar. Content affiliate omfattar vanligtvis artiklar på en webbplats, recensioner, prisjämförelser och liknande.

Vad är retargeting affiliate?

Retargeting affiliate är en form av affiliate-marknadsföring som ger företag möjlighet att rikta sina annonser om till användare som redan har visat intresse för deras produkt eller tjänst. Detta uppnås med hjälp av cookies och andra tekniker som spårar användarnas aktiviteter på internet, till exempel på Facebook eller andra sociala medieplattformar.

Kan alla bli en del av ett affiliate-samarbete med JMband.se?

Ja, alla kan bli en del av vårt partnerprogram. När du har ansökt om att bli en del av programmet kommer vi att kontakta dig och diskutera hur vi tillsammans kan uppnå goda resultat.

Vad är en affiliate-länk?

En affiliate-länk är en hyperlänk som ger en webbplats eller en bloggare möjlighet att tjäna pengar genom att hänvisa trafik till en annan webbplats. Ibland möjliggörs affiliate-länkar av tredjepartsprogram som ger bloggare och andra webbplatsadministratörer möjlighet att tjäna provision på sina hänvisningar. Vanligtvis innehåller en affiliate-länk en länk till produktsidan samt data som kan spåra vilket webbplats som har genererat försäljningen och vilket nätverk som har använts, till exempel Partner Ads.

Hur mycket kan jag tjäna på affiliate marketing?

Du kan tjäna så mycket som du vill på affiliate marketing, förutsatt att du har en bra strategi och vet hur du utnyttjar dina marknadsföringskanaler och ditt nätverk. Det beror därför på din egen insats.

Hur många länder kan man bli partner i?

Vårt affiliate-program är konfigurerat för att fungera i följande länder.

Sverige

Danmark

Norge

Finland

Tyskland

Frankrike

Storbritannien

Spanien

Schweiz

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss.