Praktik på JM Band

Är du redo för en världsklasspraktik? Vill du göra en skillnad - för dig själv, för oss och för alla våra nöjda kunder? Fortsätt läsa och lär dig mer om det äventyr du kan vara en del av, tillsammans med vårt fantastiska team.

Work space

Vem vi är

Under de senaste 30 åren har JM Band ApS levererat till musik- och underhållningsindustrin. År 2021 förvärvades vi av ett ungt team med färska ambitioner om tillväxt och ökad synlighet på de internationella marknader vi betjänar. År 2023 säkerställde JM Band sina system genom att lansera en helt ny och modern uppställning.

Läs mer om oss
4 people to meet at the office

Vem är du

Du går antingen igenom utbildning inom marknadsföring, kommunikation, e-handel, webbutveckling eller liknande, eller så har du redan examinerat dig och söker erfarenhet samtidigt som du letar efter jobb. Du har en passion för e-handel och ett intresse för ett eller flera aspekter av området, vare sig det är marknadsföring, kommunikation, design eller något helt annat. Du är kreativ och påhittig, eller så tycker du om att bygga strukturer - oavsett strävar du efter att uppnå de bästa möjliga resultaten med de resurser du har tillgängliga. Framför allt är du öppensinnad och bidrar till en positiv arbetsmiljö.

Kom ihåg att vi fokuserar på individer och värden, inte bara en CV.

Ansök nu
 • För marknadsföringsinriktade praktikanter

  Innehållsmarknadsföring, SEO, länkbyggande, Google Analytics, marknadsföring i sociala medier, marknadsanalys, segmentering.

 • För kommunikationspraktikanter

  Blogginlägg, kommunikation i sociala medier, nyhetsbrev, intern kommunikation, podcasts, produktbeskrivningar, PR.

 • För e-handelsinriktade praktikanter

  Blogginlägg, kommunikation i sociala medier, nyhetsbrev, intern kommunikation, podcasts, produktbeskrivningar, PR.

 • För visuella och webbinriktade praktikanter

  Produktfotografering, grafisk utveckling, extern webbutveckling.

 • 2-6 månaders praktisk erfarenhet för ditt CV.

  Vi känner ett ansvar gentemot det samhälle vi är en del av och ser det som vår plikt att stödja så många människor som möjligt att kickstarta sina karriärer. Därför erbjuder vi 2-6 fantastiska månader som du gärna kan inkludera på ditt CV.

 • En kontorsmiljö med Nintendo Switch, bordfotboll och popcorn.

  Vi har en filosofi att omgivningen och rätt atmosfär främjar kreativitet och förbättrar välbefinnandet för våra anställda och praktikanter.

 • Fantastiska företagsevenemang med läcker mat.

  För oss är företagskulturen avgörande, och enhet är särskilt viktigt, särskilt när det blir hektiskt. Därför ordnar vi regelbundet företagsevenemang för att stärka relationer och lära känna varandra bättre.

 • Kontorsdagar

  Vi förstår vikten av din utbildning och vi erkänner det ibland tryck som följer med den. Därför har du möjlighet att arbeta med uppgifter under din praktik.

 • Ambitiösa och vänliga kollegor

  Vi stärker varandra som ett team, och på vår arbetsplats är alla kollegor. Vi värdesätter ömsesidig respekt och ger möjlighet att lyssna och lära av varandra.

 • Obegränsad kaffe

  Medan vi arbetar med beslutsamhet finns det också utrymme för kaffe och avslappnade samtal med kollegor i informella sammanhang. Vi tror att de bästa resultaten uppstår när vi uppskattar bra kamratskap

 • Möjlighet till distansarbete

  Vi har alla individuella behov, och våra arbetsstilar varierar. Därför erbjuder vi kontinuerligt möjlighet till distansarbete om det visar sig ge de bästa resultaten. Vi tror på ömsesidig respekt för varandra och de uppgifter vi behöver slutföra

 • Stor frihet i ditt arbete

  Vi är medvetna om att världen ständigt utvecklas, och därför måste vi vara i ständig utveckling också. Vi tror att utveckling kan ske genom lek och engagerande i aktiviteter som vi finner njutbara. Det kan inkludera onlinekurser inom AI, presentationer i staden, fördjupande i en spännande podcast eller helt enkelt läsa en bok som bidrar till de gemensamma mål vi sätter tillsammans.

 • Workshops, presentationer i staden och olika onlinekurser

  Vi värdesätter den kunskap som våra praktikanter och studenter tar med sig från sin utbildning. Samtidigt är vi medvetna om att vi inte kan vara experter inom alla discipliner. Därför ser vi till att våra anställda kontinuerligt kan inhämta kunskap från externa källor genom nätverksmöten, presentationer och liknande aktiviteter.

graphic designer at work

Ska vi ha en pratstund?

Kan du föreställa dig att vara en del av JM Band och är du redo att påbörja en fantastisk tillväxtresa med oss och alla våra glada kollegor? Låt oss ha en pratstund och se om vi är en bra match.

Ja, tack - Ansök nu!