Utskrift och tillbehör

Se vårt breda utbud av skrivare och tillbehör.

 • JMB4+ Thermal Printer Accessories JM Band UK

  Skrivartillbehör

  Effektivt termiskt utskriftssystem för biljetter och armband.

  Se urvalet här
 • ECO Satin Bouquet Ribbon with Print Ribbon JM Band UK

  Band och media

  Upptäck vårt utbud av band och media.

  Se urvalet här
 • Stickers A4 Sheet with Print - Inquire Accessories JM Band UK

  Etiketter

  Se vårt utbud av etiketter och klistermärken.

  Se urvalet här
 • Coloured Inauguration Ribbons without Print Ribbon JM Band UK Red

  Självutskrift

  Upptäck våra produkter för självutskrift till din skrivare.

  Se urvalet här

Vi lever av nöjda kunder

JM Band erbjuder flexibla lösningar för evenemang och företag i alla storlekar. Nedan är några av dem som vi har levererat till genom åren.

Musik huset in aarhus logo
Tivoli friheden logo aarhus
Studenter bolaget 2
Grim festival logo
plantorama logo

Kvalitet, anpassning och pålitlighet

Våra skrivare säkerställer skräddarsydda utskrifter av hög kvalitet med snabbhet och pålitlighet. Du kan anpassa band och klistermärken med din egen logotyp och design för att stärka din varumärkesprofil. Våra produkter är hållbara och vattenavvisande, vilket garanterar tydliga och läsbara utskrifter under alla förhållanden. Med JM Bands kan du optimera din evenemangsutskrift och skapa en problemfri upplevelse både för arrangörer och deltagare.

print background

Effektivitet och snabbhet

Med JM Bands skrivare kan du uppnå en hög grad av effektivitet och spara värdefull tid på dina evenemang. Våra skrivare är utformade för snabb utskrift, vilket innebär att du kan producera ett stort antal band och klistermärken på kort tid. Oavsett om du behöver snabb identifiering eller snabb marknadsföring, levererar JM Bands skrivare pålitlig och omedelbar utskrift så att du kan fokusera på att göra ditt evenemang minnesvärt.

FAQ - Få svar på dina frågor

Vad är hållbarheten för JM Bands band och klistermärken?

JM Bands band och klistermärken är utformade för att vara hållbara och långvariga, vilket säkerställer att dina utskrifter förblir tydliga och läsbara under lång tid.

Vilka fördelar finns det med att använda JM Bands skrivare?

JM Bands skrivare ger dig möjlighet att få skräddarsydda utskrifter av hög kvalitet med snabbhet, pålitlighet och enkel användning.

Kan JM Bands band och klistermärken stå emot vatten och fukt?

Ja, JM Bands band och klistermärken är utformade för att vara vattenavvisande och tåla fukt, vilket säkerställer att utskrifterna förblir intakta även under ogynnsamma förhållanden.

Hur lång tid tar det att skriva ut band och klistermärken med JM Bands skrivare?

Utskriftstiden beror på flera faktorer som upplösning, mängd och komplexitet. JM Bands skrivare är dock kända för sin snabba utskriftshastighet, vilket sparar tid och ökar effektiviteten.

 • concert 2023

  Festivaler

  JM Bands produkter kan användas för att skriva ut armband med unik design och säkerhetsfunktioner för åtkomstkontroll vid musikkonserter och festivaler.

  Läs mer
 • sports events

  Sportevenemang

  Band och klistermärken från JM Bands kan användas för att identifiera deltagare, markera start- och mållinjer samt främja varumärkesprofilen vid sportevenemang.

  Läs mer
 • large audience

  Promotion och mässor

  JM Bands produkter kan bidra till att skapa en professionell atmosfär vid konferenser och mässor genom att skriva ut namnskyltar och identifieringsband för deltagare och personal.

  Läs mer