Sponsorlista

Under de senaste åren har JM Band med stolthet byggt upp givande partnerskap med inspirerande utbildningsinstitutioner och etablerat meningsfulla sponsoravtal med ett antal spännande företag och individer. Vårt engagemang för aktivt stöd och samarbete har inte bara stärkt våra kopplingar till olika sektorer, utan har också öppnat dörren för innovativa initiativ med positiv påverkan på samhället som helhet.

Här nedan får du en kort översikt över de spännande projekt vi är engagerade i. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor angående ett potentiellt samarbete eller sponsoravtal. Du hittar våra kontaktuppgifter längst ner på sidan.

Utbildningsinstitutioner

Vi tror på att vårt företag kan bidra positivt till samhället, och det är en integrerad del av vår företagskultur. Därför arbetar vi aktivt med att erbjuda praktikplatser för elever och unga människor med psykiska utmaningar. De integreras i vårt team där de kan dra nytta av dedikerade och professionella kollegor. Nedan hittar du mer information om de olika utbildningsinstitutioner vi samarbetar med. Vi är alltid öppna för nya samarbeten med institutioner, så tveka inte att kontakta oss och inleda en dialog.

Interns from Business Academy Aarhus logo

Praktikanter från Erhvervsakademi Aarhus

På JM Band välkomnar vi kontinuerligt praktikanter, främst från Erhvervsakademi Aarhus eller liknande utbildningsinstitutioner. Våra fokusområden inkluderar multimedia, digital handel, ekonomi och marknadsföring. Det är dock viktigt att understryka att vi värderar personkemi och mänskliga egenskaper högt i vår urvalsprocess, snarare än specifika utbildningsområden.

Vill du höra mer om praktik på JM Band är du välkommen att kontakta oss på länken nedan

kontakta oss
Aarhus Business Colleges logo

Elever från Aarhus Business College

Sedan 2021 har vi samarbetat med elever från Aarhus Business College med inriktning på försäljning och e-handel. Det är en integrerad del av vår företagskultur att påverka samhället positivt genom att kontinuerligt integrera elever. Våra elever bidrar inte bara med ny kunskap utan spelar också en central roll i vår företagsutveckling.

Vi välkomnar både vuxna och unga elever. Om du vill ha mer information om dina möjligheter som elev på JM Band, läs mer nedan.

kontakta oss
Special Minds Aarhus logo

Praktikanter från Special Minds Aarhus

Under de senaste 2 åren har vi kontinuerligt haft praktikanter från Special Minds i Aarhus. Special Minds är ett program för unga och vuxna med Autism Spectrum Disorder och liknande profiler. Vi gör detta av den enkla anledningen att vi delar deras vision:

"Vi vill bidra till utvecklingen av ett Danmark där människor med autism och liknande profiler lyckas med utbildning och bidrar med sina respektive färdigheter på arbetsmarknaden - Special Minds i Aarhus."

Læs mere om vores CSR profil her

Sponsorlista

JM Band är engagerad i att stödja samhället genom sponsring till företag, föreningar och i vissa fall enskilda personer. Detta engagemang grundar sig i övertygelsen om vikten av att positivt bidra till samhället, bygga nära relationer och hjälpa andra på vägen mot sina mål. Sponsringen kan inkludera produkter, rabatter och ibland ekonomiskt stöd, och besluten tas främst utifrån individuella förfrågningar med fokus på personerna bakom och syftet med sponsringen, snarare än att följa strikta regler och principer för olika segment. Vi ser på sponsring som en win-win-situation för alla parter, med tron att genom att hjälpa andra på deras resa, tar man också ett steg framåt på sin egen.

Här nedan presenteras ett urval av områden som vi har stött genom åren. Om du överväger att ansöka om sponsring, uppmanas du att kontakta oss minst 2 månader innan du behöver vårt stöd, så att det finns tillräckligt med tid för utvärdering och behandling av din förfrågan.

Det är viktigt att notera att vi inte stöder politiska evenemang eller andra aktiviteter som inte är i linje med vår Corporate Social Responsibility (CSR) och samhällets värderingar. Denna princip understryker vikten av att säkerställa att sponsring är i linje med vår övergripande mission och värderingar.

  • Otter handball logo
  • Aalborg pirates red logo
  • Studenter bolaget aarhus logo
  • EE Logo
  • SL festudvalg logo
  • 5 ø festival logo
  • Logo with birdie
  • ZOE logo
  • Specialminds logo

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss.