RFID-teknologi - Upptäck vad vi kan göra för er

Med utökningen av vårt sortiment inom RFID-teknologi ökar också våra kunders behov av fler system som kan stödja NFC-armband för gästregistrering eller liknande för era evenemang och andra arrangemang. Därför har vi utvecklat vårt eget system som medföljer och konfigureras när ni köper minst 100 RFID-armband. Om ni behöver ett mer avancerat system, exempelvis för kontantlös betalning eller åtkomstkontroll, har vi samarbeten med Loomis-Pay och Scanview Sikring. På så sätt kan vi skräddarsy ett system som passar era önskemål och behov. Utforska nedan för att se vad vi kan erbjuda inom RFID.

JM Band populaere sider

Redo att prova vårt specialutvecklade RFID-system?

Koppla text till en bild för att fokusera på din valda produkt, kollektion eller blogginlägg. Lägg till detaljer om tillgänglighet, stil eller ge till och med en recension.

Se våra RFID-produkter

Hos JM Band har vi ett brett utbud av RFID-produkter som uppfyller olika behov och önskemål. Vår dedikation till RFID-teknologi och skräddarsydda lösningar gör oss till det idealiska valet för alla som vill ha pålitliga och kostnadseffektiva lösningar. Ta det första steget mot en problemfri registrering av evenemang genom att utforska vårt utbud nedan.

1 av 8

Vi samarbetar med de bästa

På JM Band tror vi på att helhetsupplevelsen är avgörande för att skapa värde för våra kunder och ge dem den bästa möjliga upplevelsen. Därför har vi etablerat samarbeten med ledande aktörer inom relevanta branscher för att säkerställa att våra kunder får en överlägsen upplevelse. Nedan kan du läsa mer om våra samarbetspartners inom RFID-teknologi.

LOOMIS-PAY

Loomis-Pay

Med ett Android POS-system som enkelt styrs via pekskärm väljer du produkter med ett tryck. Skanna varor med streckkodsläsare, och allt synkroniseras automatiskt till molnet. Det är användarvänligt, uppfyller de senaste skattekraven och kräver internet som kan komma från både 4G och WiFi.

NFC-kort och -armband: Ladda och betala enkelt på festivalen med ett kort eller armband, som Loomis Pay hanterar.

Jag behöver kontaktlös betalning
SCANVIEW domicil

Scanview Sikring

Scanview har högt specialiserade medarbetare som erbjuder kunskapsdelning över sina avdelningar. De är redo att ge råd om teknisk åtkomstkontroll oavsett projektets storlek.

 • Mer än 15 års erfarenhet
 • 50 engagerade medarbetare
 • 30 fälttekniker
 • Nationell service
 • Stat, regioner och kommuner
 • Kultur, nöje och sport
 • Hamnar, flygplatser och logistik
 • Detaljhandel, industri och företag
Jag behöver teknisk åtkomstkontroll

Få svar på dina frågor

Kan armbanden anpassas med vår egen design eller logotyp?

Ja, vi erbjuder möjligheten att anpassa armbanden med din egen design, logotyp eller text.

Är armbanden vattentäta?

Det beror på typen av armband. Vissa armband är vattentäta eller vattenavvisande, medan andra kan vara mer mottagliga för vatten.

Kan armbanden återanvändas?

Det beror på materialet och designen av armbandet. Vissa armband är avsedda för engångsbruk och kan inte återanvändas efter borttagning, medan andra är återanvändbara och kan tas av och användas igen.

Kan jag beställa armband i olika färger i samma order?

Ja, vi tillåter beställning av armband i olika färger i samma order. Du kan normalt välja dina önskade färger, ange önskad mängd för varje färg och lägga till dem i din varukorg eller begära det vid beställningen.

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss

 • glada maratonlöpare

  Maraton och löpning

  Skapa en smidig löpupplevelse med JMbands produkter för maraton och löpevenemang - från startnummer till tillbehör som säkerställer en problemfri och professionell genomförande.

  Läs mer
 • miljövänlig

  Hållbarhet

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa ett hållbart och miljövänligt evenemang. Vi är engagerade i att hjälpa dig bidra till en mer hållbar framtid.

  Läs mer
 • Nöjesparker

  Nöjesparker

  Våra slitstarka produkter är vattentäta, bekväma att bära hela dagen och kan tryckas med färgstark design eller parkens logotyp, vilket säkerställer en smidig tillträde och förhöjd gästupplevelse.

  Läs mer