Nyckelband

Köp högkvalitativa nyckelband och nyckelhållare till marknadens bästa priser. Vi är experter på nyckelband och nyckelhållare med erfarenhet inom båda områden. Vi erbjuder ett brett utbud av nyckelband i olika material. Oavsett om du behöver dem för mässor, konserter eller andra evenemang, hittar du alltid de produkter som är mest relevanta för dig.

 • Lanyards ECO PET with Print Lanyards JM Band UK

  Alla nyckelband

  Billiga och anpassade nyckelband för alla tillfällen.

  Se utbudet här
 • Cotton Lanyard with 1 Colour Print Lanyards JM Band UK

  Ekologiska nyckelband

  Miljövänliga nyckelband tillverkade av återvunna material.

  Se utbudet här
 • En hård PVC-korthållare med en röd snodd fäst vid den.

  Korthållare

  Snabb och enkel lösning för kortskydd med korthållare.

  Se utbudet här
 • ID Plastic card

  Plastkort

  Professionella plastkort skräddarsydda efter dina behov.

  Se utbudet här

Vi lever för nöjda kunder

JM Band erbjuder unika nyckelband och nyckelhållare till evenemang och företag i alla storlekar. Nedan är några av dem vi har levererat till under årens lopp.

Musik huset in aarhus logo
Danish amusement park in Aarhus with logo 4
Studenter bolaget 5
Grim festival logo
plantorama logo

JMband, en ledande leverantör av nyckelband och nyckelhållare i Sverige

Letar du efter nyckelband och nyckelhållare med tryck eller utan tryck kan vi leverera din beställning till konkurrenskraftiga priser, högsta kvalitet och professionell service.

sunflower lanyards

Användning av nyckelband

Ett nyckelband är en enkel och funktionell artikel för både åtkomstkontroll, identifikation och fästning av ID-kort, nyckelkort, skidliftpass, nycklar, domarvisslor eller vad du än behöver.

Du kan visa informations- eller reklambudskap genom att trycka dem på nyckelband och nyckelhållare. Många företag använder dem som reklamartiklar med logotyp och företagsinformation tryckt på dem, vilket är en billig och smart lösning för att synliggöra företaget. Det är en användbar giveaway på mässor och vid löplopp med mera.

teacher with mature male adult student using digit

Praktisk branding

Ett nyckelband är en enkel och funktionell artikel för både åtkomstkontroll, identifikation och fästning av ID-kort, nyckelkort, skidliftpass, nycklar, domarvisslor eller vad du än behöver.

Du kan visa informations- eller reklambudskap genom att trycka dem på nyckelband och nyckelhållare. Många företag använder dem som reklamartiklar med logotyp och företagsinformation tryckt på dem, vilket är en billig och smart lösning för att synliggöra företaget. Det är en användbar giveaway på mässor och vid löplopp med mera.

Large selection of materials for your keychains

Stort utbud av material för dina nyckelband

Du kan välja mellan polyesterband och nyckelhållare eller de ekologiska alternativen, där du hjälper till att minska föroreningen och skydda miljön. De ekologiska är tillverkade av bambu eller återvunnen PET-polyester.

Beroende på vilket material det handlar om kan de vara släta och fina eller ha en grovare yta. Det är också möjligt att få dem i form av platt slang, vilket innebär att snöret är rörformat eller tubformat och är därför faktiskt i dubbla lager.

Det går att få nyckelband och nyckelhållare i olika bredder och längder beroende på dina önskemål.

Designa dina egna nyckelhållare online

Designa dina egna nyckelband och nyckelhållare med tryck direkt på vår webbplats med hjälp av den avancerade online-designern, det är enkelt och överskådligt. På skärmen kan du följa med i hur ditt val av text, typsnitt, färger, logotyper, storlekar och placeringar ser ut. Du kan fortsätta att ändra designen tills du är nöjd.

Tillbehör till nyckelband

I änden av nyckelbandet och nyckelhållaren finns en karbinhake eller en metallring för att hänga ID-kort, nycklarna, plastkortet, visslan eller annat. Det finns många olika karbinhakar, vilket också framgår av vår webbplats. Den vanligast använda karbinhaken är C-lås, men även lobster, dog och ringar är populära. Välj den som passar din artikel bäst.

En smart sak som kan väljas för nyckelband och nyckelhållare är snabbavtagbara fästen, vilket är en plastspänne som sitter ovanför låset. Med snabbavtagaren kan du enkelt och snabbt fästa låset med tillbehör istället för att behöva ta hela nyckelbandet över huvudet. Det är praktiskt när du ska låsa upp cykeln eller dörren om du inte är så bra på akrobatiska övningar när du måste nå nyckeln runt halsen för att låsa upp. Det är också bra när du har kort i nyckelbandet som ska skannas. Enkelt att fästa och sätta tillbaka - gör det bara lite enklare!

För att undvika kvävningsrisk kan du välja att ha en säkerhetslås, kallad break-away, på nyckelbandet och nyckelhållaren. Det är en säkerhetslås som sitter i nacken. Om du skulle råka trassla in nyckelbandet i något kommer break-awayen att brytas under belastning och du riskerar ingen kvävning. Break-awayen går lätt att sätta ihop igen. Detta är en mycket bra lösning, särskilt för barn eller om du hanterar maskiner.

FAQ - Få svar på dina frågor

Kan nyckelbanden anpassas med vårt eget design eller logotyp?

Ja, vi erbjuder möjligheten att anpassa nyckelbanden med din egen design, logotyp eller text.

Kan jag beställa nyckelband i olika färger?

Ja, vi erbjuder ofta nyckelband i olika färger. Du kan vanligtvis välja mellan flera färgvarianter när du placerar din beställning. Färgalternativen kommer att anges på den specifika produktsidan.

Vilka material är nyckelbanden tillverkade av?

Materialen som används för nyckelbanden kan variera beroende på designen. Typiska material inkluderar nylon, polyester, bomull eller en kombination av dessa. Det är bäst att läsa produktbeskrivningen på jmband.dk för detaljer om det specifika materialet för varje nyckelband.

Vad är längden på nyckelbanden?

Längden på nyckelbanden på jmband.dk kan variera. Det är bäst att besöka den specifika sidan och läsa produktbeskrivningen för att hitta exakta mått.

 • concert 2023

  Festivaller och konserter

  Våra nyckelband är den perfekta lösningen för att skapa en säker och välorganiserad musikfestival. De erbjuder pålitlig åtkomstkontroll och tydlig identifikation av olika grupper.

  Läs mer
 • sports events

  Sportevenemang

  Skapa en säker och välorganiserad sportupplevelse med våra nyckelband, som identifierar lag, domare, frivilliga och säkerhetspersonal med stil och hållbarhet.

  Läs mer
 • large audience

  Promotion och mässor

  Anpassade nyckelband med företagets logotyper och namnskyltar gör det enkelt att identifiera deltagare, talare och utställare, och främjar effektiv nätverkande och interaktion.

  Läs mer