Vattentäta åtkomstlösningar för simhallar

JMbands produkter är idealiska för användning i simhallar och vattenparker. Våra vattentäta armband och åtkomstkort säkerställer en effektiv och pålitlig åtkomstkontroll, samtidigt som de står emot vatten och fukt. Våra produkter är designade för att vara hållbara och bekväma under vattenaktiviteter och säkerställer att endast betalande gäster och medlemmar får tillgång till faciliteterna. Med olika färger och anpassningsmöjligheter är det enkelt att skilja mellan olika åldersgrupper, åtkomstnivåer eller aktiviteter.

Woman swimming

Enkel identifiering med armband

Våra Tyvek-pappersarmband gör det enkelt att identifiera gäster, personal eller särskilda grupper i simhallen. Detta bidrar till en smidig och organiserad upplevelse för alla inblandade.

Se alla våra pappersarmband här
color silicone rfid wristbands

RFID Silikonarmband

Våra RFID-silikonarmband är idealiska för simhallar. De är vattentäta och tåliga, perfekta för kontinuerlig användning i fuktiga miljöer. Med ett utbud av färger och möjligheten att lägga till anpassad text eller logotyper kan simhallar enkelt kategorisera gäster efter åtkomstnivå eller tider. De är också allergivänliga och bekväma att bära, vilket gör dem till en favorit bland simmare i alla åldrar.

Se fler RFID-alternativ här
male coach in water

Enkel lagsortering med färgglada armband

Våra färgglada silikonarmband är den idealiska lösningen för att dela upp lag när ni deltar i vattensportaktiviteter med flera deltagare. Silikonarmbanden finns i flera färger och är lätta att ta av och på, så ni kan fokusera på själva sporten.

Se alla färgerna här
JM Band supplies access control products to swimming pools as well.

Alla typer av garderobsbrickor

Våra garderobsbrickor, tillgängliga i papper, plast och självhäftande plast, är den perfekta lösningen för simhallars garderobsbehov. Pappersbrickorna är idealiska för engångsbruk, plastbrickor erbjuder hållbarhet i fuktiga miljöer, och de självhäftande plastbrickorna är användarvänliga och lämnar inga rester. Dessa brickor är designade för att göra hanteringen av garderoben i simhallar både enkel och effektiv.

Se våra garderobsbrickor här

Få svar på dina frågor

Kan armbanden anpassas med vår egen design eller logotyp?

Ja, vi erbjuder möjligheten att anpassa armbanden med er egen design, logotyp eller text.

Är armbanden vattentäta?

Det beror på typen av armband. Vissa armband är vattentäta eller vattenavvisande, medan andra kan vara mer mottagliga för vatten.

Kan armbanden återanvändas?

Det beror på materialet och designen av armbandet. Vissa armband är avsedda för engångsbruk och kan inte återanvändas efter borttagning, medan andra är återanvändbara och kan tas av och användas igen.

Kan jag beställa armbanden i olika färger i samma order?

Ja, vi tillåter beställning av armbanden i olika färger i samma order. Ni kan vanligtvis välja era önskade färger, ange önskad mängd för varje färg och lägga till dem i er varukorg eller begära det vid beställningen.

Har du frågor? Kontakta oss gärna

 • trampolinpark

  Lekland och trampolinparker

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en säker och välorganiserad trampolinpark eller lekplats. De säkerställer tydlig identifiering av olika besöksgrupper eller ålderskategorier.

  Läs mer
 • sports events

  Sportevenemang

  Med våra produkter kan du effektivt hantera tillträde, säkerställa fansens engagemang med möjlighet att trycka lagets namn eller sponsorlogotyper och skapa en oförglömlig sportupplevelse.

  Läs mer
 • glada maratonlöpare

  Maraton och löpning

  Skapa en felfri löpupplevelse med JMbands produkter för maratonlopp och löpevenemang - från startnummer till tillbehör som säkerställer en smidig och professionell genomförande.

  Läs mer