Säkra och organisatoriska lösningar för sjukhus

JM Bands produkter är avgörande verktyg inom sjukhus och hälso- och sjukvården och bidrar till att skapa en säker och organiserad miljö för patienter, personal och besökare. Genom att använda våra åtkomstlösningar kan hälsovårdspersonal och behöriga personer enkelt få tillträde till nödvändiga områden samtidigt som obehörig åtkomst begränsas.

Patientarmband

Våra patientarmband är utformade för att vara lätta att använda och bära. De är tillverkade av mjuka och allergivänliga material som inte irriterar huden, och de är justerbara i storlek för att säkerställa en bekväm passform för alla patienter.

Köp armband
ID hard holder

Korthållare för personal-ID

Praktisk och säker korthållare perfekt för sjukhuspersonal. Säkerställer enkel åtkomst till personal-ID och minimerar risken för förlust. Inkluderar en trådburen snodd som enkelt kan fästas på kläderna för att hålla ID:n alltid tillgängliga. Effektiv lösning för hektiska sjukhusmiljöer.

Korthållare och tillbehör

Enkel identifiering med termiska armband

Våra unika patientband är lätta att applicera och kan anpassas med olika färger, text och tryck för att särskilja olika patientkategorier eller behandlingsbehov. Detta bidrar till effektivare kommunikation och säkerställer att rätt vård och uppmärksamhet ges till varje patient.

Termiska armband
sunflower lanyards

Nyckelband för många behov

Våra nyckelband är utformade för att stödja vården av sårbara patienter inom sjukhusmiljöer. De kombinerar praktisk funktionalitet med en medkännande design, vilket gör dem idealiska för vårdpersonal. De är robusta och bekväma och säkerställer att viktiga nycklar och ID-kort alltid är nära till hands samtidigt som de uttrycker omsorg och stöd för de mest sårbara.

Se våra nyckelband här

FAQ - Få svar på dina frågor

Kan armbanden anpassas med vårt eget design eller logotyp?

Ja, vi erbjuder möjligheten att anpassa armbanden med din egen design, logotyp eller text.

Är armbanden vattentäta?

Det beror på typen av armband. Vissa armband är vattentäta eller vattenavvisande, medan andra kan vara mer mottagliga för vatten.

Kan armbanden återanvändas?

Det beror på materialet och designen på armbandet. Vissa armband är utformade för engångsanvändning och kan inte återanvändas efter borttagning, medan andra är återanvändbara och kan tas av och användas igen.

Kan jag beställa armband i olika färger i samma order?

Ja, vi tillåter beställning av armband i olika färger i samma order. Du kan vanligtvis välja dina önskade färger, ange önskad mängd för varje färg och lägga till dem i din kundvagn eller begära det vid beställningen.

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss

 • Promotion och mässor

  Promotion och mässor

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en effektiv och välorganiserad presentation på marknadsföring och mässor. De säkerställer pålitlig åtkomstkontroll och tydlig identifiering av olika deltagare och grupper.

  Läs mer
 • miljövänlig

  Hållbarhet

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en hållbar och miljövänlig evenemang. Vi är engagerade i att hjälpa dig att bidra till en mer hållbar framtid.

  Läs mer
 • glada maratonlöpare

  Maraton och löpning

  Skapa en felfri löpupplevelse med JMbands produkter för maratonlopp och löpevenemang - från startnummer till tillbehör som säkerställer en smidig och professionell genomförande.

  Läs mer