Professionell atmosfär och enkel åtkomstkontroll

JMbands produkter hjälper till att skapa en professionell och organiserad atmosfär på mat- och krämarknader samtidigt som de lägger till färg, möjligheter för branding och enkel åtkomstkontroll. Det gör marknaden mer attraktiv för både utställare och besökare och bidrar till en lyckad och minnesvärd händelse.

Drink Tickets Roll 1000 X 1 Tickets JM Band UK 1 Coffee Roll - Brown

Kaffe- och dryckesbiljetter

Sätt pricken över i på din kaffeupplevelse med våra unika kaffe- och dryckesbiljetter. Dessa stiliga biljetter ger inte bara tillträde till läckra drycker, utan lägger också till en touch av elegans till hela upplevelsen. Oavsett om du njuter av en kopp varmt kaffe eller en uppfriskande dryck kommer våra biljetter att göra det till en njutbar och välorganiserad händelse. Skapa ett ögonblick av ren kaffelyx med våra speciellt designade biljetter som är det perfekta komplementet till varje dryckesupplevelse.

Se alla möjligheter här
Food Tickets Roll 1000 X 1 Tickets JM Band UK 1 Food Roll - Green

Matbiljetter

Gå grönt och stiligt med JMbands hållbara armband. Våra armband är tillverkade av miljövänliga material och är utformade för att minska avfall och skona planeten. Ge dina evenemang en hållbar twist och visa ditt engagemang för miljön. Välj JMbands hållbara armband och var en del av den gröna rörelsen.

Köp dina matbiljetter här
Wristbands for food event

Armband för matfestival

Våra entréband och biljetter säkerställer smidig åtkomstkontroll till mat- och krämarknader, vilket säkerställer att endast betalande gäster får tillträde till området.

Designa dina tygarmband här
wristbands for food festival and food market

Pappersarmband som matbiljett

Vi erbjuder möjligheten att anpassa band, biljetter och klistermärken med marknadsnamn, logotyper eller specifika meddelanden, vilket möjliggör branding och marknadsföring.

Designa dina pappersarmband här

FAQ - Få svar på dina frågor

Kan armbanden anpassas med vår egen design eller logotyp?

Ja, vi erbjuder möjligheten att anpassa armbanden med din egen design, logotyp eller text.

Är armbanden vattentäta?

Det beror på typen av armband. Vissa armband är vattentäta eller vattenavvisande, medan andra kan vara mer mottagliga för vatten.

Kan armbanden återanvändas?

Det beror på materialet och designen på armbandet. Vissa armband är utformade för engångsanvändning och kan inte återanvändas efter borttagning, medan andra är återanvändbara och kan tas av och användas igen.

Kan jag beställa armband i olika färger i samma order?

Ja, vi tillåter beställning av armband i olika färger i samma order. Du kan vanligtvis välja dina önskade färger, ange önskad mängd för varje färg och lägga till dem i din kundvagn eller begära det vid beställning.

Har du frågor? Kontakta oss gärna

 • lots of fans at a concert

  Festivaler och konserter

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en säker och välorganiserad musikfestival. De ger pålitlig åtkomstkontroll och tydlig identifiering av olika grupper.

  Läs mer
 • miljövänlig

  Hållbarhet

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en hållbar och miljövänlig evenemang. Vi är dedikerade till att hjälpa dig att bidra till en mer hållbar framtid.

  Läs mer
 • Nöjesparker

  Nöjesparker

  Våra hållbara produkter är vattentäta, bekväma att bära hela dagen och kan tryckas med färgglad design eller parkens logotyp, vilket säkerställer en smidig åtkomst och förbättrad gästupplevelse.

  Läs mer