Effektivt tillträde, identifiering och säkerhet

JMbands produkter är idealiska för användning i utbildningsmiljöer och institutioner, eftersom de ger ett effektivt och pålitligt sätt att hantera tillträde, identifiering och säkerhet. Vårt sortiment inkluderar ett brett utbud av band, kort, plastkort och tillbehör som kan anpassas för att möta specifika behov.

Nøglesnor og ID kortholder

Organisera dina medarbetare och se till att de alltid har möjlighet att bära sina ID-kort och/eller nycklar på ett säkert och överskådligt sätt. Våra nyckelsnoddar finns i standardfärger eller med din logotyp och grafiska preferenser. Behöver ni hjälp med att organisera er utbildningsinstitution?

Köp här

Håll koll på gästerna till er fredagsbar

En bra och festlig fredagsbar lockar ofta många människor, både studenter och de som bara vill ha en billig bar. Med våra armband kan du hålla koll på de olika gästerna. Våra armband finns bland annat med svart tryck och levereras snabbt. Har ni andra önskemål är ni alltid välkomna att kontakta oss.

Designa era armband här
Miss universe ribbon

Utmärkelse och firande av årets studenter eller annat

Vem har presterat bäst? Vem är den snällaste och vem förtjänar lite extra erkännande? Med våra ordensband är det enkelt att designa ett band som hyllar studenterna för deras ihärdiga arbete på utbildningen. Alla våra band finns i flera färger, material och tryckfärger, så bara fantasin sätter gränser för vilka som ska hyllas för vad.

Designa era ordensband här
Drink Tickets Roll 1000 X 1 Tickets JM Band UK 1 Drinks Roll - Blue

Biljetter för alla ändamål

Anordnar ni fredagsbar eller har matstånd eller foodtrucks anslutna? Då har vi biljetterna för alla ändamål, oavsett om det är för mat, dryck, inträde eller personligt designade biljetter. Du kan hitta dem alla hos oss. Skapa en smidig och effektiv biljettlösning för era evenemang med vårt breda utbud.

Köp biljetter här

FAQ -Få svar på dina frågor

Kan armbanden anpassas med vår egen design eller logotyp?

Ja, vi erbjuder möjligheten att anpassa armbanden med din egen design, logotyp eller text.

Är armbanden vattentäta?

Det beror på typen av armband. Vissa armband är vattentäta eller vattenavvisande, medan andra kan vara mer mottagliga för vatten.

Kan armbanden återanvändas?

Det beror på materialet och designen av armbandet. Vissa armband är utformade för engångsbruk och kan inte återanvändas efter borttagning, medan andra är återanvändbara och kan tas av och användas igen.

Kan jag beställa armband i olika färger i samma order?

Ja, vi tillåter beställning av armband i olika färger i samma order. Du kan normalt välja önskade färger, ange önskad mängd för varje färg och lägga till dem i din varukorg eller begära det vid beställning.

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss

 • Promotion och mässor

  Promotion och mässor

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en effektiv och välorganiserad presentation på marknadsföring och mässor. De säkerställer pålitlig tillträdeskontroll och tydlig identifiering av olika deltagare och grupper.

  Läs mer
 • miljövänlig

  Hållbarhet

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en hållbar och miljövänlig evenemang. Vi är dedikerade till att hjälpa dig bidra till en mer hållbar framtid.

  Läs mer
 • sports events

  Sportevenemang

  Med våra produkter kan du effektivt hantera tillträde, säkerställa fansens engagemang med möjlighet att trycka lagets namn eller sponsorlogotyper och skapa en oförglömlig sportupplevelse.

  Läs mer