Tillbehör till din blomsterbutik

I en hektisk vardag, där fokus ligger på att skapa vackra och unika dekorationer till glädje för dina kunder, är det viktigt att kunna få en snabb överblick över dina behov av produkter och tillbehör till din blomsterbutik. Därför har vi skapat en värld som både ska inspirera dig och ge dig en snabb översikt över de produkter vi erbjuder, specifikt för din bransch.

flower shop

Kransband

När du väljer våra kransband har du möjlighet att erbjuda dina kunder ett vackert och elegant band som lägger till en extra dimension av klass till deras blomsterkreationer. Vi har skapat våra kransband noggrant med mjukt och bekvämt material som skyddar blommorna och ger en lyxig touch. Detta band är inte bara en funktionell lösning utan också en del av den konstnärliga presentationen av blommorna som hjälper till att göra hyllningen ännu mer minnesvärd.

Designa ditt satinband här
gift with nice gift ribbon

Eleganta presentband

Presentband från JM Band bidrar till att skapa stil och elegans till dina blomstergåvor. Här är fantasin det enda som sätter gränser, med vårt stora utbud av färger och speciella designmöjligheter. Med våra presentband förstärker du den visuella appellen av dina blomsterarrangemang.

Hitta ditt presentband här
talented female florist business owner creates

Skapa en unik presentation

Våra band hjälper till att skapa en unik presentation så att du kan sticka ut från konkurrensen. Du kan anpassa våra produkter efter din egen stil och varumärke, vilket skapar en unik och igenkännbar presentation.

Se alla möjligheter här
florist working

Hållbarhet och kvalitet

Våra band är tillverkade av hållbara och kvalitetsmaterial som säkerställer att de kan klara av blomsterhandelns krav. De är slitstarka och behåller sin estetiska utseende under lång tid.

Se vårt utbud här

FAQ - Få svar på dina frågor

Vilka färger kan man få tryckta på sitt band?

Vi kan göra tryck i följande färger: metalliskt guld, metalliskt silver, vit och svart.

Vad är skillnaden mellan ECO Satin och Polyprotex?

Polyprotex är ett plastmaterial och liknar presentband. Texturen liknar vanliga presentband som man hittar i butiker. ECO satin är ett mjukare material som ger en mer "lyxig" känsla och används ofta för exempelvis begravningsbuketter och kransar.

Finns det ett minimiantal att köpa i förpackning, eller kan man köpa en enda rulle åt gången?

Det är möjligt att köpa enskilda rullar av de olika banden. Dock brukar det oftast finnas en mängdrabatt när man köper flera rullar på en gång.

Vilken längd har en rulle band?

 • ECO Satin är 25 meter.
 • Polyprotex är 90 meter.

Har du frågor? Kontakta oss gärna

 • glada maratonlöpare

  Maraton och löpning

  Skapa en felfri löpupplevelse med JM Bands produkter för maratonlöpning och löpevenemang - från startnummer till tillbehör som säkerställer en problemfri och professionell genomförande.

  Läs mer
 • miljövänlig

  Hållbarhet

  Våra produkter är den perfekta lösningen för att skapa en hållbar och miljövänlig evenemang. Vi är engagerade i att hjälpa dig bidra till en mer hållbar framtid.

  Läs mer
 • Nöjesparker

  Nöjesparker

  Våra hållbara produkter är vattentäta, bekväma att bära hela dagen och kan tryckas med färgstark design eller parkens logotyp, vilket säkerställer problemfri tillträde och ökad gästupplevelse.

  Läs mer