> Prisgaranti  --  I-Tid-Garanti  -- Kvalitetsgaranti -- Åter garanti


Prisgaranti 
Alltid lägsta priserna på JMband, med garanti!

Om du hittar exakt samma artikel du erbjuds på J & Maya, billigare hos en annan lokal leverantör, ber vi dig dokumentera det. Vi kommer sedan erbjuda dig produkten till samma pris och addera en 5% rabatt GARANTI för besväret.

Prisgaranti gäller inte för varor som andra leverantörer erbjuder till försäljning under en begränsad omfattning och tid eller för speciella tillfällen.

 

I-Tid-Garanti

Din beställning kommer att skickas i tid när du beställer från JMband, med garanti!

Om vi av någon anledning misslyckas med att skicka din beställning i tid, erbjuder vi full återbetalning av din beställning.

Detta är inte en leveransgaranti gällande när din beställning når dig, utan innebär endast att vi skickar iväg din beställning i tid. Vi använder speditörer och posttjänster för att leverera varor. När varorna levereras till speditören / post är det utanför vår kontroll.

 

Kvalitetsgaranti

Du kommer att få kvalitetsvaror från JMband, med garanti!

Vid eventuella misstag tar vi det fullt
ansvar för detta.

Om du av någon anledning inte är nöjd med kvaliteten på de varor du fått, erbjuder vi dig full returrätt. Om vi anser att vi kan åtgärda problemen, kommer vi att återskapa din produkt utan extra kostnad. Om problemen ej kan åtgärdas erbjuder vi dig full återbetalning av gällande varor.

Denna garanti täcker inte kvalitetsproblem som beror på misstag, gjorda av kund, vid beställning. Återbetalning är begränsad till 1650 kronor.

 

Returgaranti

Vi accepterar returer till JMband, med garanti!

Oavsett skäl för retur av dina varor, har du 14 dagars returrätt. Vi kommer ta emot din retur med ett leende.

Denna garanti omfattar inte specialtillverkade varor eller sekventiellt numrerade varor som inte börjar vid 001.