JMband

 

Grundat: 1993 I danmark. År 2018 bytte namn fra J & Maya till JMband.

Vår vision: är att bli en innovativ ledare i "märkning och åtkomstkontroll" sektorn.

Vår ståndpunkt: är att möta och överträffa våra kunders förväntningar genom att bygga förtroende, leverera högkvalitativa produkter till låga priser samt hålla en hög servicestandard. "Små Kunder" är lika viktigt för oss som våra "stora kunder".

Tryckmaskiner och produkter: vi har våra egna tryckpressar för utskrift på Tyvek ® papper, plast och textilarmband samt ett unikt koncept av onlinedesign. Vi utför även en del kompletterande produkter såsom UV-bläck för Access Control (egen produktion), biljetter, polletter, lanyard-nyckelband, taggar, patches m.m.

Etik: Vi är mycket medvetna om ursprunget för de varor och material vi använder. Det finns betydande insatser för att besöka våra huvudleverantörer och observera arbetsförhållanden. Vi arbetar hårt för att hitta alternativa leverantörer i fall då våra krav inte uppfylls.

Miljö: Vi strävar efter att minimera skador på miljön genom att lägga till många miljövänliga produktalternativ. Vi gör vårt yttersta för att använda miljövänliga färger under utskrift, återanvändning av förpackningar som vi får från våra leverantörer och använder solenergi så mycket som möjligt för torkprocessen.

Välgörenhet: Under åren har vi stöttat många välgörenhetsevenemang med armband. Vi har nu beslutat att begränsa vårt stöd till ideella föreningar relaterade till penninginsamling för att bekämpa sjukdomar, organisationer som stöder personer med funktionshinder, stödorganisationer barn i behov och föreningar som arbetar med naturkatastrofer. Alla andra typer av föreningar stödjer vi generellt inte. Ansökan om sponsring ska vara minst 30 dagar före beräknat leveransdatum och vår logo och länk bör visas på sponsorers webbsida minst 30 dagar före evenemanget.

Historia: JMband började arbeta med Velcro ®-band med text & logo som kan fästas på hattar eller kan användas som armband. När en kund bad oss att producera åtkomstkontroll textilarmband för ett event, upptäckte vi "världen av åtkomstkontroll" och bestämde sig för att specialisera sig på märkning och åtkomstkontroll.

Handel modus: grossist, web-shop

EU VAT nr: DK41840943

Huvudkontor Adress: Sofienlystvej 6, 8340 Malling, Danmark