Ordensband

Köp ordensband med tryck

Ordensband för speciella evenemang, för att vinna vinnaren, för att hedra ära.

Jämför kvalitet och pris, vi är de bästa och billigaste

Recensioner: 4,00 0 1 2 3 4 baserat på 2 recensioner.

JMband, en ledande leverantör av Ordensband i Sverige

Oavsett om du letar efter band, ordensband eller nomineringar band, kan vi leverera din beställning med de bästa priserna, högsta kvalitet och professionell service.

Historia

Traditionellt har svenskarna ordensband bäras av royalty i flera århundraden, men utan text men med dekorationer och ornament. Vi ser det vid officiella tillfällen, när kungen och nu även statscheferna visar på skärmen med dessa vackra band som går från axel till höft, och utseendet och dekorationerna beror på vilken ordning personen är involverad i. Använd bandet på uniformen med medaljer, här som hedersbetygelser.

Nyare versioner, som vi också vet väl, används för skönhetstävlingar över hela världen med text som "MISS UNIVERSE" och "MISS WORLD". Inom försvaret används förbindelser och medaljer.

Den gamla traditionen är en sak, en annan är den festliga och populära användningen av dessa färgglada ordensband med personifierad text som har fått mark på många ställen och sprider sig mer och mer överallt i samhället till mycket roligt för både bärare och givare som har utformade dessa.

Eftersom banden bärs snett över axeln används namn axelremmar också på bandet. Namnen som korsband uppstår också, det kommer förmodligen eftersom det passerar över bröstet. Ordensband är också ett ord som man finner när det går snett över överkroppen. Det kan väl vara förvirrande med de olika namnen men i princip är det samma produkt.

Ansökan

Som beskrivet ovan behöver du inte vara kunglig, få heders- eller skönhetsdrottning för att ha ordensband idag. Nu kan alla känna sig speciella eller till och med "Royale" och använda gamla bandstraditionen, för att göra ett roligt eller halvt seriöst uttalande med vårt partiband. Den används ofta för alla slags tillfällen, för att hedra hedersgästen, göra extra kul för ett evenemang, uttrycka en anslutning eller vad som helst. Det finns många exempel för användning och det finns ingen gräns för detta.

Ordensband kan bli ett minne som sparas från den härliga bekräftelsedagen där bekräftelsen mottog kontakten med texten: "Dagens Konfirmanden", eller från den underbara sommarlov, där du röstades som sommarens badnymfe. Det kan användas för att dela gäster och deltagare i grupper med olika färger eller texter för temafester eller andra evenemang, det är både ett praktiskt och festligt sätt att använda dem.

Det är supersnyggt att bära den kommande brudklänningen med ett band för att beställa en ungkarlsfest med inskriften "Hjälp mig att gifta mig" och tjejerna en där det står "Brudens besättning", det ger en fin känsla av laganda mellan flickvännen för en spännande aktivitetsrik dag, ingen av De kommer att glömma.

För företagets årliga jullunch är det festligt att ge medarbetarna ett band med företagsnamn och logotyp så att de får en rolig atmosfär av gemenskap och "högtidlighet".

Vinn vinnaren av turneringen eller slå en snodd på axeln, då är det ingen tvekan om vem vinnaren är eller tar själv för matchen, där ditt favoritlag spelar för att visa dem ära och tillbaka dem.

Varje mamma kommer att smälta på Mors dag när barnen ger henne ett färgstarkt uttalande som säger att "mamma är bäst i världen" och den förväntade mamman kommer att känna sig stolt över babyshower när hon bär tumlaren på axeln "det blir en tjej ".

Svenskarna har tagit sin tradition från Amerika till deras gala partier, där de utser kungen och drottning och ger dem ett vackert ordensband.

Ordensband för årets standarder eller månad anställd eller kollega är mycket vanliga och det slutar inte här eftersom det kan vara något som årets lärare och säsongens tränare. När skolor och föreningar normerar och prissätter priser till skolens nörd, klassens husdjur, klubbens finaste och så vidare, är det mer påfallande att bära normen på axeln.

Födelsedagsbarnet kommer att komma ännu mer i fokus med ett skräddarsytt personligt födelsedagsband som du har utformat specifikt för honom på den festliga dagen där han kommer att fira. Gör också en helt unik och personlig för studenten när den sista tentamen är väl genomförd och för kärlekens brudpar som säger ja till varandra eller gyllene brudparet som fortfarande håller sig i tjock och tunn. Ja, det finns en myriad av möjligheter, bara din fantasi sätter gränser för text, färg och av vilken anledning som helst.

Placeringen av bandet är vanligtvis från höger axel till vänster höft, men ibland också motsatt sätt.

Det är inte bara begränsat till människor. Djur kan också använda ordensband som ett pris i tävlingar. Din häst eller hund kommer att vara vacker med ett band runt halsen, det ska bara anpassas i storlek men det måste också vara ett barn.

Material

Ordensband är gjorda av vattenavvisande Polyprotex, som är en slags polypropen eller av EKO-satin Viscose (Rayon) - acetatväv, tillverkad av träcellulosa. Det har en vacker glänsande reflektion, sk "glansigt", exteriör där vi skriver ut. Frills i lurex i metallisk guld eller silverfärg ingår för fastsättning till ändarna av bandet, vilket ger en mer snygg look. Naturligtvis är det valfritt om du vill använda kanten, eftersom de också kan undvikas och ändarna kan skäras i andra formationer än den raka änden vi levererar. På produktsidan illustrerar vi hur du kan klippa dem i diagonal form, V-skär eller som ett pilhuvud. Självhäftande kardborreband kommer också med och används för att montera den istället för att sy ihop den. Det finns flera fördelar med borrelås snarare än att sy. Kardborreband gör det enkelt att ta på och av och det kan enkelt justeras i storlek. Säkerheten är också en faktor som beaktas här, för om det sys ihop kan det finnas risk för kvävning om olyckan är ute och bäraren kommer att hålla sig till något med bandet. Det kommer inte att ske med kardborreband, som omedelbart kommer att förflyttas.

Tillverkning

Tryck på vårt ordensband tillverkas med termisk överföringsteknik, där en speciell högkvalitetsfilm används. Detta tryck är mycket motståndskraftigt mot repor och gnuggar för att texten ska vara intakt och skarp trots användningen, det kommer att vara synd om texten plötsligt är oläslig, när du har besväret att utforma en trevlig personlig present till huvudpersonen. Färger som kan väljas mellan är svart, metalliskt guld eller metalliskt silver. Metallfärgerna passar alla band och texten är vacker och blank så att den ser glamorös ut. Svart text är bra för ljusa bakgrunder.

Online design av Ordensband

Det enklaste och billigaste sättet att få din egen texttext är att utforma dem i lugn och ro på vår hemsida med vår avancerade onlinedesigner. Det är också det snabbaste när det gäller leveranstid när du beställt det online. Designern är tydlig och lätt att använda. Det ger dig omedelbart intrycket av hur den färdiga produkten kan se ut. Du kan spela med det direkt på skärmen genom att välja mellan olika färger, teckensnitt, ändra din personliga text, dra nytta av våra tillgängliga logotyper som en kungskrona eller en fjäril, flytta elementen runt och anpassa storlekarna. När du är nöjd kan du skriva in numret och trycka på kundvagnen.

Priser

Vem går inte efter ett fynd! Priset betyder mycket. Kunderna jämför naturligtvis priser, men det är viktigt att ta hänsyn till tre saker när man jämför leverantörer och det är både pris och kvalitet och service. Vi är engagerade i att leverera högkvalitativa orderband och en exceptionell service till våra kunder.

Tillgänglighet

Du kan förmodligen köpa billiga ordensband från Amazon, eBay eller lokala svenska leverantörer som har band till försäljning på internet, men våra band är unika, du kan designa dem online och vi producerar din beställning snabbt.

Leverans och transiteringstid

Normala band utan utskrift skickas normalt samma dag. Vi försöker skicka online personliga online-band samma dag. Anpassade tejp med utskrift via e-post brukar ta några dagar innan vi kan leverera den färdiga produkten. Vi skickar var som helst i Sverige. Leveranstiden är ca. en til tre dage om din fraktadress ligger i eller nära stora städer i Sverige som; Stockholm, Malmö, Göteborg, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Lund etc. Leverans till avlägsna områden i Sverige, som exempelvis Lappland, Öland etc. kan ta en extra dag eller två.